Raziel God Of War na PSPu je nešto najugodnije što se može igrati u svijetu gaminga.Neću nikad zaboraviti putovanje u Barcelonu i prelazak Ghost of Sparte u tom jednosmjernom putovanju.Definitivno mi je opet probudilo želje za kupovinom.. :)
brankec il je to frend kao sto je i Kevin Spacy imal frendiće xDsorry, bilo je jace od mene :)lijepo od tebe sto frendovima kupujes igre, i ja bi takvog frenda :(Sent from LG G2
Genesis Šta ti je taj prijatelj bubreg dao da te toliko zadužio, vidim da ga često spominješ. LOL...no....treba uvijek pomagat
Cole Jučer išao kupit, pa nije prošlo na karticu, pa je prošlo preko weba, pa ga pokupio danas ujutro. Na kraju mi moji to uzeli kao poklon za 30-ti...Huawei P10 Lite Recenzija
Genesis Netko će mi morat pivu u subotu platit, sve sam spizdio sad.javi dojmove...mene zivcira sto mob od 500 eura i dalje nije ip68...
buz Mene stvarno to ne dira ni najmanje recimo. Znam da se to danas uzima kao big deal i minus ako nema, ali meni nepotreban feature, nikad mi mob nije pao u vodu i slično. Javim kad stigne, navodno tokom idućeg tjedna.