5 dana kasnije

Pojacao "malo" Junji Ito kolekciju.
Jos Dissolving Classroom da stigne.

87 kn na Storu. Bilo mi šteta zaobić,, makar sam uvjeren da će kroz neko vrijeme na PS+.

Ode mi komp na zamjenu šasije, moram reć da mi srce plače, kaže bit će gotovo danas, svejedno sam se preznojila, idem šetat psa i dirat travu da se smirim.

oxi

dirat travu da se smirim.

Dobra ideja, idem i ja 😆

Stigaooo, sad ogulit folije i spojit sve, ali drugi vikend idu jos dva ventilatora jer mu nije stiglo sve sto je narucio a ja sam nestrpljiva

Tzereen Dobio Razer ruksak.

U tvojim godinama, mogu primjetiti, poprilično sramotno.

Weky, frende, igraš Fortnite.

Oduševljena, plus imam opciju pogasit sav rbg, možda jednom upalim i poigram se ali za sad volim sve bez 🙃

DualSense kontroler (Tnx @PS2MASTER ), testirao ga na Metro Exodusu, stvarno sjajan komad hardwarea.
      Mislim da xbone kontroler ide u ladicu.

Deadwalker DualSense kontroler (Tnx @PS2MASTER ), testirao ga na Metro Exodusu, stvarno sjajan komad hardwarea.
        Mislim da xbone kontroler ide u ladicu.

E da to nisi napisao, sad bi u listi pouzdanosti isao napisat da sam imao negativnog iskustva s tobom. Bas sam mislio to danas napravit.😜

PS2MASTER ne sumnjam 🙂)
          Inače preferiram naravno na kompu igrati FPS-ove s mišem i tipkovnicom, no jbg, kada pod prstima gotovo osjetiš ono "pumpanje" zračne puške ili ti na strojnici trigger pruža otpor, teško se vratiti na staro. Kako imam i slušalice s Dolby Atmos zvukom, sve to još ide u paru s odličnim zvukom. Imerzija samo takva.

Deadwalker

Ma bitno da si zadovoljan. Da ne pricas da sam ti prodao skart robu. Al DualSense mozda i je to 🤔

oxi ma jel se to gleda tutorial za prelazak harry pottera sa ps1 😃

U Kauflandu za 9 kn po komadu, a vise manje svi iz 2019./2020. Nisam jedno 10 godina kupovao stripove, pa rekao, zasto ne malo horor avanture s dubljim filozofskim temama?