Nije ni čudo što igraš sve igre na najvećim težinama. Doslovno voliš živjeti na rubu

Combo - Sekiro i Persona 5

1 / 2

doktor1 mislim svaka cast ja sam uvjek za iskoristavanje prostora ali jebote jel mora bit iznad ekrana.

Hrabro roki, nema šta.
Kad čujemo da je slabijim zemljotresom nekog ubio vlastiti PC, znat ćemo o kome se radi.

5 dana kasnije

Pojacao "malo" Junji Ito kolekciju.
Jos Dissolving Classroom da stigne.

87 kn na Storu. Bilo mi šteta zaobić,, makar sam uvjeren da će kroz neko vrijeme na PS+.

Ode mi komp na zamjenu šasije, moram reć da mi srce plače, kaže bit će gotovo danas, svejedno sam se preznojila, idem šetat psa i dirat travu da se smirim.

oxi

dirat travu da se smirim.

Dobra ideja, idem i ja 😆

Stigaooo, sad ogulit folije i spojit sve, ali drugi vikend idu jos dva ventilatora jer mu nije stiglo sve sto je narucio a ja sam nestrpljiva

Tzereen Dobio Razer ruksak.

U tvojim godinama, mogu primjetiti, poprilično sramotno.

Weky, frende, igraš Fortnite.

Oduševljena, plus imam opciju pogasit sav rbg, možda jednom upalim i poigram se ali za sad volim sve bez 🙃

DualSense kontroler (Tnx @PS2MASTER ), testirao ga na Metro Exodusu, stvarno sjajan komad hardwarea.
      Mislim da xbone kontroler ide u ladicu.

Deadwalker DualSense kontroler (Tnx @PS2MASTER ), testirao ga na Metro Exodusu, stvarno sjajan komad hardwarea.
        Mislim da xbone kontroler ide u ladicu.

E da to nisi napisao, sad bi u listi pouzdanosti isao napisat da sam imao negativnog iskustva s tobom. Bas sam mislio to danas napravit.😜

PS2MASTER ne sumnjam 🙂)
          Inače preferiram naravno na kompu igrati FPS-ove s mišem i tipkovnicom, no jbg, kada pod prstima gotovo osjetiš ono "pumpanje" zračne puške ili ti na strojnici trigger pruža otpor, teško se vratiti na staro. Kako imam i slušalice s Dolby Atmos zvukom, sve to još ide u paru s odličnim zvukom. Imerzija samo takva.