overlord1 Kupio sam u dućanu Big3 Anime Shopa u Tower Centru, ali imaju i web page.

klinjo Kada sam vidio sliku pomislio sam WTF? Nikada čuo za to.

Evo upravo sam pogledao trailer.

Čini se zabavno. Baš dobro izgleda.

StarFox_N ja gledal demo gameplay prije par mjeseci i bila je najava samo za PC, pa sam bil malo razočaran. Razveseli se kad najavili za konzole.
    @Fenix javim dojmove... ako mi djeca ne izbiju mozak kak to rade svaku večer prije spavanja.

9 dana kasnije

Reko bih da sam za ovu godinu namiren sa fantasy žanrom 🥰

Devilse nisam očekival kod nas. Ovu verziju vjerojatno nit neću čitat, ali čim sam ga spazil danas u Znanju, bila je instant kupnja.

Dobil od nene na poklon. Kupila na pijaci. Kaže, ovo vi djeca najviše volite da igrate.

Jedva čekam isprobati danas.

Cole

Lako na ovakvim videima, kako to izgleda na običnim filmovima, serijama i igram?

Cole

Gledaj samo da dobru kalibraciju napraviš. One narandžaste spužvice precizno poredaj po ekranu, i potrudi se da kamera tačno naliježe na njih dok radi kalibraciju.

Inače prejaka stvar, i kod mene je T2.

Nema potrebe za spuzvicama pored kalibracijskog YT videa za GT2 koji generira te narančaste kocke.

Kaj vam ne smeta to osvjetljenje? Nema mi boljeg nego kada imam potpuni mrak u prostoriji gdje gledam film/seriju.

Pored days of play i famoznih popusta,naletio sam na ovo