Fenix A što se tiče bilo kojeg drugog mobitela, isto će biti kineski.
Fenix arem ostani dosljedan pa kupi nešto što se ne proizvodi u Kini
Već se neko vrijeme nećkam da uzmem A55. LG Nexus 5G je bio ljubav mog života dok mi matična nije pregorila. Tako da oduvijek naginjem južnokorejcima iako sam godinama pričao kako neću uzeti samsung, ali TIMES CHANGE BROTHER.
Fenix O objektivnosti protiv Kineza si mi sve pokazao s EGS vs Discord,
Ja prvenstveno ne volim Epic Games Store jer je smeće. Ne zato što je kinesko smeće. To je samo bonus.
Prvo nemam ja protiv kineza ništa. Imam protiv kineskog smeća. Ja igram Path of Exile koji je u vlasništvu kineza. Jest da kinezi nemaju nikakve veze sa non kineskom verzijom ali pare i dalje dolaze od kineza otkad su Kinezi kupili GGG. Tako da nisi baš napravio dobro istraživanje vidim.
Fenix Ponavljaš se za nekim dragim ti Youtuberom koji dijeli tvoja uvjerenja, a koji opet puši neke Trumpove priče.
Otkud si ovo izvukao? Gradiš čitavu priču.
Fenix a često ni u teoriji ne može bit točno
Da se razumijemo. Ti si mi rekao da gledam previše filmova, ja sam ti pokazao elite hacking toolove tog oblika koje možeš kupiti. Znači postoje. Kraj priče. To nije sad stvar, popušio si foru preko neta, krivo si protumačio. Ovo postoji. Sad dal će temu ili šemu nekom uvaliti nešto tako, manje bitna stavka. Ja ne klikam na neprovjerene linkove, virustotalam sve što stignem, ponekad linkove otvaram preko sandbox browsera, imam upaljen noscript tool, često i sam vidiš da ti javim kad nekom websajtu istekne certifikat jer mi bitdefender koji ima veću paranoju od mene javlja svaki put. Ne skidam torrente i nikakav ilegalan softver. Ja sam paranoičan što se sigurnosti tiče. Tako da kupovati nešto unknown od no name branda i stavit ga u pc? No fucking way.
A ovo za usb mislim da si malo pobrkao što sam htio reći. Nisam rekao da će nešto što kupiš spržiti pc. Rekao sam da danas legalno možeš kupiti usb koji se napuni i onda može spaliti skoro svaki uređaj u koji ga uštekaš. Kažem skoro jer postoje nekoliko telefona koji usbkill nije uspio ubiti i nekoliko laptopa, te nekoliko auta kojem usb kill nije uspio spržit pol elektronike.
tehnologija napreduje. https://shop.hak5.org/
i prvenstveno zašto ne volim Epic je zato što su sjebali UT remake na kojem je radilo masu fanova skupa sa njima, i rekao bi da nisam napisao jednom ali ovo sam ponovio više puta tako da si ovo bez beze pisao. A za discord i tencent. Eh pa GGG je 100% u vlasništvu Tencenta.