• buz

•  
    •  
    •  
    •  

Fritezu na vrući zrak. FFA strikes again. 🤣

Jedva čekam da muž dođe doma pa da vidi, jedino što je staro je stol i jedan ekran, ali izrazio je želju da bi dva ekrana, a tko sam ja da mu ne ispunim želju 😀

Voli logitec pa sam mu sve logitec uzela, čak i mehaničku tipkovnicu, jest da me zvuk iritira ali, svi imamo svoje preference 🙂

Picek Plivanje i trčanje, pokazao se jako dobar i za bike.

Iako najviše me zanima kako će se pokazati na planinarenju.

oxi Uz takvu ženu mužovanje sigurno nije problem.

• Picek

•  
        •  

Nikall onda odličan izbor, najviše ako imaš tranzicije radi multisport opcije. Imam Epix Gen2, koristim ga za trčanje, bike i plivanje i sat je vrhunski tako da ćeš biti zadovoljan.

1 / 2

• 4mal

•  
        •  
        •  
        •  

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje odobrio mi je Medtrum A8 nano inzulin pumpu s pripadajućim senzorom i odašiljačem (zatvoreni sustav), te ću sutra, nakon završetka četverosatne edukacije (danas sam završio prva dva sata), pristupiti postavljanju.

overlord1 Kupio sam u dućanu Big3 Anime Shopa u Tower Centru, ali imaju i web page.

klinjo Kada sam vidio sliku pomislio sam WTF? Nikada čuo za to.

Evo upravo sam pogledao trailer.

Čini se zabavno. Baš dobro izgleda.

StarFox_N ja gledal demo gameplay prije par mjeseci i bila je najava samo za PC, pa sam bil malo razočaran. Razveseli se kad najavili za konzole.
        @Fenix javim dojmove... ako mi djeca ne izbiju mozak kak to rade svaku večer prije spavanja.

9 dana kasnije

• Uređivano

Reko bih da sam za ovu godinu namiren sa fantasy žanrom 🥰

Devilse nisam očekival kod nas. Ovu verziju vjerojatno nit neću čitat, ali čim sam ga spazil danas u Znanju, bila je instant kupnja.

Dobil od nene na poklon. Kupila na pijaci. Kaže, ovo vi djeca najviše volite da igrate.

Jedva čekam isprobati danas.

Cole

Lako na ovakvim videima, kako to izgleda na običnim filmovima, serijama i igram?