maverick

Hvala ti drug na savjetu. Znao sam to prije srećom, pa sam kupio sad na saleu na Xbox storeu NG Black za 5 ojra. Ali Ninja Gaiden Black fizička verzija je ajme skupa. Ako netko ima i želi prodati, može sigurno na ebayu zaraditi minimum 150 ojrića.

A ja bi bio sretan s NG običnom verzijom, čisto da upotpunim kolekciju 🤣

densetsu pa izaci ce uskoro Mario Kart 9. Ja sam svoju osmicu prodao i dobio skoro iste pare koliko sam dao nazad, a sumnjam da ce biti tako kada jednom izdaju devetku.

maverick

Da, no ne znam da li ću kupiti Switch 2 odmah po izlasku, te sa igrom ili bez nje. Ovako, imam što za voziti dok MK9 ne dođe u kolekciju.

Keramicki upaljac za pec na pelet 😤

densetsu cak se ne bih začudio da Mario Kart 9 bude cross gen…

Neplanirano samo kupio "privremeni" blagovaonski stol i 6 stolica. To ce vrlo vjerojatno ostati "privremeno" nekoliko godina dok se ne opremi sve ostalo

200 eura 5700x3d i 100 eura 32 gige furya rgb

@chono sad ću biti miran neko vrijeme 😃

• 4mal

•  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

Kažu da je cheap zamjena za Creed Ventus pa da vidimo 🙂

4mal ako imad budes u prilici probaj tester od valentino born in roma green stravaganza homme

Taman na vrijeme da očistim prašinu sa PS5 ako se sjete što dobro najaviti 😎

Ali zajebanciju na stranu, bolesno jako puše sa vrlo jakim pritiskom. Komp je čist ko suza.

Link ako koga zanima.

Ono kad ti mama/cura ne da da posudiš fen.: p

Zero Ha-Ha-Hahah točno to. Ali obrnuto

Sad kad sam furao pc u uzi shop da odmah vidim ak radi jel sve htio ispuhat sa kompresorom ali žena od buraza spavala pa mi majka rekla morat ćeš fenom.

Kad smo kod morat. Morat ću jedan dan izvuci sve van iz kucista i dignut maticnu za jedan profil gore.

Nadam se samo da svi drzite ventilatore kada ispuhujete da ne bi bilo bajbaj 😃

1 / 2

Imam pitanja oko ovoga. Ali služiti će za šaranje nacrta. Tko je na forumu najmjerodavniji? Dino?