Ja sam u zadnje vrijeme nakupovao nekih starih dragulja, gledao sam samo dobro očuvana izdanja.

Recimo baš mi je drago što sam uspio naći skoro mint na engleskom jeziku Ninja Gaiden 2 i 3 (poslužiće mi ako nabavim Xbox Series).

Ganjam Splinter Cell 3 i 4 sad, a volio bih Ninja Gaiden 1 također nekako nabaviti (Black znam da nema šanse).

Što se tiče SH, ne mogu vjerovati da sam uspio naletiti u super stanju na engleskom Sh 2 i 3 za nekih 20 eura. Možda sam prije postao, ne sjećam se, ali nema veze.

Da je nekako nabaviti SH 1 i 4 još… Nema druge nego stalkati ako naleti.

ZoE 2 također tražim i substance + Subsistance izdanja MGS2 i 3. ICO takođet. Ali ono, nije mi problem čekati, ne želim baš svašta. Kako je znalo naletiti dobrih igara, ali ljudi kao da su jeli burek nad cd-ovima i brisali omotom guzicu. Tačno ne kužim kako možeš biti tako nemaran…

Solid_Snake ako hoces igrati og ninju gaiden na Series X onda moras uzeti Black verziju jer obicnu ne podržava. Znam iz prve ruke pa to imaj u vidu.

maverick

Hvala ti drug na savjetu. Znao sam to prije srećom, pa sam kupio sad na saleu na Xbox storeu NG Black za 5 ojra. Ali Ninja Gaiden Black fizička verzija je ajme skupa. Ako netko ima i želi prodati, može sigurno na ebayu zaraditi minimum 150 ojrića.

A ja bi bio sretan s NG običnom verzijom, čisto da upotpunim kolekciju 🤣

densetsu pa izaci ce uskoro Mario Kart 9. Ja sam svoju osmicu prodao i dobio skoro iste pare koliko sam dao nazad, a sumnjam da ce biti tako kada jednom izdaju devetku.

maverick

Da, no ne znam da li ću kupiti Switch 2 odmah po izlasku, te sa igrom ili bez nje. Ovako, imam što za voziti dok MK9 ne dođe u kolekciju.

Keramicki upaljac za pec na pelet 😤

densetsu cak se ne bih začudio da Mario Kart 9 bude cross gen…

Neplanirano samo kupio "privremeni" blagovaonski stol i 6 stolica. To ce vrlo vjerojatno ostati "privremeno" nekoliko godina dok se ne opremi sve ostalo

200 eura 5700x3d i 100 eura 32 gige furya rgb

@chono sad ću biti miran neko vrijeme 😃

• 4mal

•  
              •  
              •  
              •  
            • Uređivano

Kažu da je cheap zamjena za Creed Ventus pa da vidimo 🙂

4mal ako imad budes u prilici probaj tester od valentino born in roma green stravaganza homme

Taman na vrijeme da očistim prašinu sa PS5 ako se sjete što dobro najaviti 😎

Ali zajebanciju na stranu, bolesno jako puše sa vrlo jakim pritiskom. Komp je čist ko suza.

Link ako koga zanima.

Ono kad ti mama/cura ne da da posudiš fen.: p

Zero Ha-Ha-Hahah točno to. Ali obrnuto

Sad kad sam furao pc u uzi shop da odmah vidim ak radi jel sve htio ispuhat sa kompresorom ali žena od buraza spavala pa mi majka rekla morat ćeš fenom.

Kad smo kod morat. Morat ću jedan dan izvuci sve van iz kucista i dignut maticnu za jedan profil gore.

Nadam se samo da svi drzite ventilatore kada ispuhujete da ne bi bilo bajbaj 😃