Vozit će se, ali sa kud i kamo manje muda nego prije 😛

Nightyx

Evo ja baš prije nekih mjesec dana namjestio kuk kod kiropraktičara od zadnjeg pada pa se nadam isto nauljit svoj i malo opet lomit zglobove i kosti….

To sam rekao ovima iz drugog ureda, pa će valjda oni i za Xbox riješiti. 🤣

2 para Adidaski (na ženino sustavno nagovaranje), čime se ukupni broj popeo na 7-8 pari.

U životu nisam imao toliko tenisica. Mogu svaki dan druge oblačit.

To ide izgladnjeloj djeci na Bliskom istoku i dio u Afriku.

Hrani goste u hotelu 😉

pocastih se sa Imunovitaminskim boostom– intravenska terapija 🙂 dobio popust kao stari pacijent

Jučer malo "trknio" do Lidla stize manja grupa oko 45 osoba pa da se osiguran 😊

fensisuperstar

Mlekeco piješ a taka ljudina e. To je za tvog sina a ti si mazni nekaj konkretnije, npr. cedevitu😃

Genesis Kae bilo, premalo voća i povrća?

Inače, ja sam se na kraju riješio manjka željeza i nižeg hemoglobina od prije par mjeseci. S obzirom da redovito dajem krv i fizički sam aktivan, odlučio sam do daljnjeg podebljati unos željeza, pa se koristi ovo (uz ostale dodatke):

šta vam je sa tim sladoledima?

Fenix

Jebiga lidl oni u casi su prekrizeni jer kad se kap rastope bude sama voda zato i jest cijena niza.

Evo usa u interšpara pa testiran dalje

Lidlov quattro premium je prilično dobar. Ali safe bet mi je onaj njihov Gellatelli (ili kako već) na štapiću s bademom.

Miro S današnjim cijenama, mora da si ubio petinu plaće radi užitka.

Neka, jednom se živi 🙂

Zero u zadnjih par mjeseci defitinitvno puno manje voca i povrca, ne znam ni sam kak se to dogodilo. Poceo sam opet u zadnje vrijeme uzimat ashwagandu,rhodiolu i vitality complex sto sam uzeo sa gymbeama te pijem one njihove sokove u limenci. Ovo sam htio jos isprobat dok sam zivio vani pa nisam nikako,a u HR je bilo samo u Sv.Katarini te je sad stiglo i u Osijek u jednu privatnu polikliniku kod kojih sam "stari" pacijent pa rekoh ajmo da isprobamo 🙂

pravednik kombinacija aminokiselina – glutation i multivitaminski kompleks 12 vitamina u infuzijskoj otopini…nisam previse ispitivao o detaljima samo sam rekao daj 🤣

Genesis Mislim da je i tebi jasno da su suplementi samo to - suplementi. Uravnoteženu prehranu se ne može nadonaditi dodacima. Gledao sam i ja za taj vitality complex, ali majko mila, u tu tabletu nakrcaju svega i svačega (neke stvari i po 5 puta više od preporučene dnevne doze - tipa vitamin C i krom), a neki vitamini i minerali djeluju antagonistički ako se uzimaju u isto vrijeme, dok za druge sastojke ni nemaš propisanu dnevnu dozu. Al ok, ako si aktivan, vjerojatno je ok. Provjeravaj si krvnu sliku s vremena na vrijeme.😃

Zero

Dodaj da je veliki dio toga otpad kojim opterećuješ bubrege i jetru. Te suplemente danas nakrcavaju jeftinim formama vitamina i minerala. Malo toga ode u krv uopće, nekome ništa, ovisi o pojedincu.

Cink picolinat je skuplji s razlogom

Magnezij bisglicinat

Vitamin C, e toga ti tijelo od supsa jako malo iskoristi osim ako nije skupa liposomalna forma, običnu askorbinsku kiselinu tijelo brzo ispiša a nadražuje želudac.

Sodium askorbat forma je najbolja all around po cijeni i kvaliteti.

Sve to nije bitno nego najbolje odradit kao Genesis

Dobit intravenozni shot i to je 90% apsorbirano. Najzdravije, najkvalitetnije i sterilne forme vitamina.

pravednik skup je to sport…200€ za tu kombinaciju(bez popusta), no mozda budem isao jednom mjesecno na bockanje.

Zero ma jasno mi je, al poznavajuci sebe prehrana ce mi se pogorsati sad kako sam poceo radit jer c bit cilj da sve napravim nabrzinu i uz to da draga hoce to jesti 🤣