flexamo s joysticima? 😃

Ovaj Helldivers je prejeben.

Ja sam u zadnje vrijeme nakupovao nekih starih dragulja, gledao sam samo dobro očuvana izdanja.

Recimo baš mi je drago što sam uspio naći skoro mint na engleskom jeziku Ninja Gaiden 2 i 3 (poslužiće mi ako nabavim Xbox Series).

Ganjam Splinter Cell 3 i 4 sad, a volio bih Ninja Gaiden 1 također nekako nabaviti (Black znam da nema šanse).

Što se tiče SH, ne mogu vjerovati da sam uspio naletiti u super stanju na engleskom Sh 2 i 3 za nekih 20 eura. Možda sam prije postao, ne sjećam se, ali nema veze.

Da je nekako nabaviti SH 1 i 4 još… Nema druge nego stalkati ako naleti.

ZoE 2 također tražim i substance + Subsistance izdanja MGS2 i 3. ICO takođet. Ali ono, nije mi problem čekati, ne želim baš svašta. Kako je znalo naletiti dobrih igara, ali ljudi kao da su jeli burek nad cd-ovima i brisali omotom guzicu. Tačno ne kužim kako možeš biti tako nemaran…

Solid_Snake ako hoces igrati og ninju gaiden na Series X onda moras uzeti Black verziju jer obicnu ne podržava. Znam iz prve ruke pa to imaj u vidu.

maverick

Hvala ti drug na savjetu. Znao sam to prije srećom, pa sam kupio sad na saleu na Xbox storeu NG Black za 5 ojra. Ali Ninja Gaiden Black fizička verzija je ajme skupa. Ako netko ima i želi prodati, može sigurno na ebayu zaraditi minimum 150 ojrića.

A ja bi bio sretan s NG običnom verzijom, čisto da upotpunim kolekciju 🤣

densetsu pa izaci ce uskoro Mario Kart 9. Ja sam svoju osmicu prodao i dobio skoro iste pare koliko sam dao nazad, a sumnjam da ce biti tako kada jednom izdaju devetku.

maverick

Da, no ne znam da li ću kupiti Switch 2 odmah po izlasku, te sa igrom ili bez nje. Ovako, imam što za voziti dok MK9 ne dođe u kolekciju.

Keramicki upaljac za pec na pelet 😤

densetsu cak se ne bih začudio da Mario Kart 9 bude cross gen…

Neplanirano samo kupio "privremeni" blagovaonski stol i 6 stolica. To ce vrlo vjerojatno ostati "privremeno" nekoliko godina dok se ne opremi sve ostalo

200 eura 5700x3d i 100 eura 32 gige furya rgb

@chono sad ću biti miran neko vrijeme 😃

• 4mal

•  
              •  
              •  
              •  
            • Uređivano

Kažu da je cheap zamjena za Creed Ventus pa da vidimo 🙂