Flipper steta sto nije uspjelo stici za sam Bozic, ali drago mi je da sam te i dalje iznenadio ! + nadam se da će biti korisno 😊😊

P.S. Zahvali se @Fenix sto je potajice dao adresu 😊🎄💞

OverHypedG ma iznenadio si me stvarno. Jesam star, ali sam se iznenadio kao dijete. I još si poslao takve super stvari koje volim. Ma bez rijeci sam. Hvala puno.

Kupio za Xbox X:

The Prodigy beanie sa zadanje njihove turneje

Lies of P i Breachers VR FPS inspiriran R6: Siegeom.

Stiga malome headset

Kupljeno jučer da bi se pilo danas u čast sutra

Torgue Limonom u Cello, jedina ispravna metoda dočeka bilo čega. Ova boca ima da potraje barem do kraja godine.

Kupio Ratchet & Clank Rift Apart (napokon) i Parkside udarni odvijač 😁 Susjedi su oduševljeni kad krenem radit špur na parkingu.

• montoya

•  
        •  
        •  
      • Uređivano

Sretna vam Nova!

Evo ujutro kupil i počastil se sa Metaphor ReFantazio za 43€ i No Man's Sky za 19.99€

Sad to na plejki, a Indianu na boksu..

U biti sve je stiglo još u utorak, ali na čekanju je dok se ne raskupusa i riješi stari hardver u starom kućištu koje ostaje (Chieftec Aegis)…što će malo potrajati.😅

Ako ništa drugo, SSD je barem dokazano kompatibilan s mojim PS5. Jer tako piše na kutiji.🤣

• Brijac

•  
            •  
            •  
            •  

Zero

Lijepo si se počastio. Koji je to Ryzen?

Brijac 7600X3D. Razmišljao sam da uzmem 9800X3D, ali ne mogu si opravdati da dajem skoro 700 eura samo za CPU u ovom trenutku. Ovaj bi trebao zasad biti i više nego dovoljan za igre i moje potrebe (s obzirom da ciljam na 1080p i do 144 Hz na monitoru koji imam), a u budućnosti nadogradim po potrebi.

• Brijac

•  
                •  
                •  
                •  

Zero

Damn pa to će letiti na 1080p, miran si puno godina.

Horizon Forbidden West: Burning Shores i Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ekspanzije.