DarkPunisher

Ja san planira uzeti ali doslo na GP pa probao i odustao od kupnje jer se sve bazira na parry a to mrzin iz dna duse

Kupio sinu za Božić, možda i ja probam iako ni sanjao nisam da ću ikada igrati pokemon igru 😃

Miro e vidis ja obozavam parry tak da ja sretan, stvarno sam se nacitao hvalospjeva vezano za igru i jedva cekam danas krenut

Od malo starijeg brata:

Od sestre:

DarkPunisher

Ma i ja san cuo da je najbolja metroidvanija ove godine i jedva san ceka da dode alj jebiga kad san proba ne hvala jer bas mrzin parry sistem.

Dobil od buraza danas na poklon neke rgb sijalice za TV. Otvorio i skužio da mi je komplikovano zasad da išta i pokušam, jer me uhvatio zdravstveno nespremnog. Čim se oporavim, moram vidit vrijedi li mog TVa, jer mi je totalna nepoznanica.

Raziel To iskače po tiktoku. Senzor ide iznad tv-a, skenira display i prema njemu iza reflektira boje. Meni je na slikama izgledalo nakaradno, pa me baš zanima kako je ustvari

Pa to je kao Philipsov Ambilight samo za druge marke koje nemaju taj feature.

Brijac kad kažem nakaradan, mislim na taj senzor koji je na slikama glomazan. Nešto kao Kinect nekad. Barem mi je takav dojam bio

A ja ne mogu vjerovati. Ali stvarno ne. Napisao sam da nisam dobio ništa za Božić i nisam stvarno. I zove poštar da ima nešto za mene. Nisam ništa naručio i pitam se sad sto dolazi i onda otvorim, a unutra toliko toga da ne mogu opisati. Hrpa goodiesa, memorabilija i genijalnih stvari. Toliko sam se iznenadio da nemam rijeci. Ali, stvarno. Nemam dovoljno rijeci za zahvaliti @OverHypedG koji mi je sve ovo poslao. Hrpetina svega. A stvarno od srca hvala.

1 / 4

@OverHypedG

Hvala

Flipper steta sto nije uspjelo stici za sam Bozic, ali drago mi je da sam te i dalje iznenadio ! + nadam se da će biti korisno 😊😊

P.S. Zahvali se @Fenix sto je potajice dao adresu 😊🎄💞

OverHypedG ma iznenadio si me stvarno. Jesam star, ali sam se iznenadio kao dijete. I još si poslao takve super stvari koje volim. Ma bez rijeci sam. Hvala puno.

Kupio za Xbox X:

The Prodigy beanie sa zadanje njihove turneje

Lies of P i Breachers VR FPS inspiriran R6: Siegeom.