Miro A jbg zbog kolekcije
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Ja san planira uzeti ali doslo na GP pa probao i odustao od kupnje jer se sve bazira na parry a to mrzin iz dna duse
Miro e vidis ja obozavam parry tak da ja sretan, stvarno sam se nacitao hvalospjeva vezano za igru i jedva cekam danas krenut
Ma i ja san cuo da je najbolja metroidvanija ove godine i jedva san ceka da dode alj jebiga kad san proba ne hvala jer bas mrzin parry sistem.
Pa to je kao Philipsov Ambilight samo za druge marke koje nemaju taj feature.
- Uređivano
A ja ne mogu vjerovati. Ali stvarno ne. Napisao sam da nisam dobio ništa za Božić i nisam stvarno. I zove poštar da ima nešto za mene. Nisam ništa naručio i pitam se sad sto dolazi i onda otvorim, a unutra toliko toga da ne mogu opisati. Hrpa goodiesa, memorabilija i genijalnih stvari. Toliko sam se iznenadio da nemam rijeci. Ali, stvarno. Nemam dovoljno rijeci za zahvaliti @OverHypedG koji mi je sve ovo poslao. Hrpetina svega. A stvarno od srca hvala.
Hvala
- Uređivano
Veliki gospodin @OverHypedG
OverHypedG ma iznenadio si me stvarno. Jesam star, ali sam se iznenadio kao dijete. I još si poslao takve super stvari koje volim. Ma bez rijeci sam. Hvala puno.
- Uređivano
Flipper ova AC kolekcija Brate, uffffff
@OverHypedG svaka cast!
- Uređivano
Lies of P i Breachers VR FPS inspiriran R6: Siegeom.