Kupio za Xbox X:

The Prodigy beanie sa zadanje njihove turneje

Lies of P i Breachers VR FPS inspiriran R6: Siegeom.

Stiga malome headset

Kupljeno jučer da bi se pilo danas u čast sutra

Torgue Limonom u Cello, jedina ispravna metoda dočeka bilo čega. Ova boca ima da potraje barem do kraja godine.

Kupio Ratchet & Clank Rift Apart (napokon) i Parkside udarni odvijač 😁 Susjedi su oduševljeni kad krenem radit špur na parkingu.

• montoya

•  
      •  
      •  
    • Uređivano

Sretna vam Nova!

Evo ujutro kupil i počastil se sa Metaphor ReFantazio za 43€ i No Man's Sky za 19.99€

Sad to na plejki, a Indianu na boksu..

U biti sve je stiglo još u utorak, ali na čekanju je dok se ne raskupusa i riješi stari hardver u starom kućištu koje ostaje (Chieftec Aegis)…što će malo potrajati.😅

Ako ništa drugo, SSD je barem dokazano kompatibilan s mojim PS5. Jer tako piše na kutiji.🤣

• Brijac

•  
          •  
          •  
          •  

Zero

Lijepo si se počastio. Koji je to Ryzen?

Brijac 7600X3D. Razmišljao sam da uzmem 9800X3D, ali ne mogu si opravdati da dajem skoro 700 eura samo za CPU u ovom trenutku. Ovaj bi trebao zasad biti i više nego dovoljan za igre i moje potrebe (s obzirom da ciljam na 1080p i do 144 Hz na monitoru koji imam), a u budućnosti nadogradim po potrebi.

• Brijac

•  
              •  
              •  
              •  

Zero

Damn pa to će letiti na 1080p, miran si puno godina.

Horizon Forbidden West: Burning Shores i Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ekspanzije.

Zero

Topla preporuka da si razmisliš još o nekom novom 1440p monitoru jer je 1080p dosta veliki bottleneck. Inače, čestitke na kupovini 👌😎

Zero

Pržilica je najvažniji komad hardvera 😀
            I kod mene je neizostavni dio već 100 godina.

Zero Pothitno NE tankat BMW 5x i kupit barem 27" 4K monitor.

Once you go black..

• Uređivano

yakuza_stinger Heh, ne. Ja sam više za high refresh i sjedenje blizu monitora, a ovaj AOC 24" na 144 Hz je čisto solidan i IPS matrica uopće nije za baciti. Malo se već grizem što iz tog razloga nisam uzeo i 9800X3D, ali lako se to nabavi u nekoj budućnosti. 65" 4K TV mi je jako blizu i mogao bih to spojiti na isti, ali vidjet ću hoće li mi se dati, to je zasad rezervirano za PS5. Drago mi da se vraćam PC gamingu, uza sve zavrzlame i povremene kontroverze to je bila i ostala platforma koja može ponuditi najviše jer je ujedno i najotvorenija.