Lies of P i Breachers VR FPS inspiriran R6: Siegeom.
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Kupio Ratchet & Clank Rift Apart (napokon) i Parkside udarni odvijač Susjedi su oduševljeni kad krenem radit špur na parkingu.
- Uređivano
Brijac 7600X3D. Razmišljao sam da uzmem 9800X3D, ali ne mogu si opravdati da dajem skoro 700 eura samo za CPU u ovom trenutku. Ovaj bi trebao zasad biti i više nego dovoljan za igre i moje potrebe (s obzirom da ciljam na 1080p i do 144 Hz na monitoru koji imam), a u budućnosti nadogradim po potrebi.
Horizon Forbidden West: Burning Shores i Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ekspanzije.
Zero Pothitno NE tankat BMW 5x i kupit barem 27" 4K monitor.
Once you go black..
- Uređivano
yakuza_stinger Heh, ne. Ja sam više za high refresh i sjedenje blizu monitora, a ovaj AOC 24" na 144 Hz je čisto solidan i IPS matrica uopće nije za baciti. Malo se već grizem što iz tog razloga nisam uzeo i 9800X3D, ali lako se to nabavi u nekoj budućnosti. 65" 4K TV mi je jako blizu i mogao bih to spojiti na isti, ali vidjet ću hoće li mi se dati, to je zasad rezervirano za PS5. Drago mi da se vraćam PC gamingu, uza sve zavrzlame i povremene kontroverze to je bila i ostala platforma koja može ponuditi najviše jer je ujedno i najotvorenija.
Zero sa ovom beštijom prva igra koju trebamo pokrenuti je UT2004
Solid_Snake Radio sam backup na eksterni. Naravno da je tu bila i GOG verzija UT 2004. Ja sam spreman kad i FFA ekipa, ali sumnjam da će im se dati s obzirom koliko smo prije dominirali.