kauboj Odličan ljetni parfem sa malo većom cijenom ali kvaliteta je neupitna.

Rekla sam ti da je zajebano kad počneš sa niche parfemima jer teško da ćeš njušit i kupovat dizajnere kao prije 🫠 skup je to sport.

Ako imaš jedan Casio, kao da nemaš nijedan 😁

Nisam nikad imao G-Shock, a kako sad radim više po vani reko mora se 😂

Dobro je, pod ovim svjetlom ne vide se staračke pjege na ruci 😀 ako ikoga zanima deda gazi 49-tu.

4mal

Meni je kod najave bio ružan ali uživo top, nada san se da ce ga tcom dobiti pa da uzmem ali kurac

Miro Isto tako dok nisam tu konbinaciju boje vidio uživo…

Fenix

Dobra dobraaa

Ali evo ga, dok jos nije bio svjeze ogreban

Šalu na stranu, točno se osjeti razlika u odnosu na starog koliko se glatko i lagano vozi, uz svu opremu koju ima veliki je skok u quality of life pogotovo kod dužih vožnji.

Kak si uređjem stan htio sam dovest optički HDMI od kompa do TVa da mogu PC gejmat neke igre s kauča, a da PC ostane u radnoj (lat. gaming) sobi pa sam našel i kabel i planirao provuć to po stropu i zidovima iza knaufa lijepo, ali na kraju nisam stigao sve isplanirat i nabavit dok nisam rješio knauf, bužir je preuzak da vučem HDMI konektor na njega, a optički kabel ne cvikam jer ga bog neće nazad spojit odustao sam od ideje.

Do neki dan kad sam vidio kak radi lokalno streamanje na Nvidia Shieldu pa sam ga morao naručit.

Zapravo prvotna ideja mi je bila uzet kvalitetan Android box sa što boljim daljinskim da rokam Stremio gore, ali onda sam vidio to streamanje i to mi je jako olakšalo da dam 300 eura za to čudo.

Daljinski je top topova. Ima backlight koji se automatski uključi po uzimanju u ruke, alarm kad ga izgubiš i najbitnije od svega ima lock na poklopcu za baterije jer ja sam jedan od onih koji sjebu svaki daljinski jer konstantno otvaraju i zatvaraju poklopac za baterije.

Evo danas stiglo jedva čekam isprobat.

moj poljski team me iznenadio 🙂

Bila bi šteta da stoji, uvjeren sam da bi se našao netko tko bi platio više nego što si ti.: p

klinjo

Ma to sam prespojio da mogu sa obje ruke duplo brze blicati

Svoj dosadašnji PS5 poklonio nećaku, sebi uzeo ovog mršavog, u skladu s ponudom PS ekskluziva.

5 dana kasnije

Brijac

Uzeo i ovo da nikad ne koristim.

Nije dugo trajalo, kao što sam napisao u Rog Ally temi stvarno mi se nije sviđao Windows 11 pa sam ga zamijenio za novi Steam Deck OLED i još dobio nadoplatu:

Produljio pretplatu i uzeo Galaxy Z Fold 6 😎

1 / 5