Što ste zadnje kupili ili dobili?
- Uređivano
Kak si uređjem stan htio sam dovest optički HDMI od kompa do TVa da mogu PC gejmat neke igre s kauča, a da PC ostane u radnoj (lat. gaming) sobi pa sam našel i kabel i planirao provuć to po stropu i zidovima iza knaufa lijepo, ali na kraju nisam stigao sve isplanirat i nabavit dok nisam rješio knauf, bužir je preuzak da vučem HDMI konektor na njega, a optički kabel ne cvikam jer ga bog neće nazad spojit odustao sam od ideje.
Do neki dan kad sam vidio kak radi lokalno streamanje na Nvidia Shieldu pa sam ga morao naručit.
Zapravo prvotna ideja mi je bila uzet kvalitetan Android box sa što boljim daljinskim da rokam Stremio gore, ali onda sam vidio to streamanje i to mi je jako olakšalo da dam 300 eura za to čudo.
Daljinski je top topova. Ima backlight koji se automatski uključi po uzimanju u ruke, alarm kad ga izgubiš i najbitnije od svega ima lock na poklopcu za baterije jer ja sam jedan od onih koji sjebu svaki daljinski jer konstantno otvaraju i zatvaraju poklopac za baterije.
Evo danas stiglo jedva čekam isprobat.
Bila bi šteta da stoji, uvjeren sam da bi se našao netko tko bi platio više nego što si ti.: p
- Uređivano
Tales of Arise
Hogwart's Legacy i
C o r e K e e p e r
fensisuperstar ima se,moze se
- Uređivano
Produljio pretplatu i uzeo Galaxy Z Fold 6