kupio si Full Stack web dev tecaj na Udemyju, zesci pocetnik al vidim da svi hvale taj tecaj Angele Yu pa za 9 eura necu propast ak ne bude islo…

Fico thx za link za raspravu, posaljem tamo detaljnije sto sam danas radio 😃

Počeo nedavno slagati tj skupljati LEGO…

Ovoj trojci se danas pridružio Ferrari 512 M koji je odlično napravljen i bilo ga je gušt slagati

Ovi Speed Champions su mi super. Idem po policu ovaj tjedan za izlaganje modela…
    Technics Nascar sam uzeo na black friday, a formulu dobio od drage za Božić….

Uzeo mjesec dana skyshowtimea i dobit cu jos mjesec đabe iz Mall hra.

Taman!

fensisuperstar

Čestitan upravo si uzeo daleko najgori streaming servis.

Sadrzaj los, novog daju manje nego na kapaljku kvaliteta nije najbolja i ocajno izgledajuci titl.

Ali jebiga iman ga i ja🤣🤣🤣

Miro zato sam ga uzeo mjesec dana. Pogledam sve serije sto valja filmove i tjt. Ne piratiziram nista. Jebo 6 eura.m

Stari nemam na poslu sto radit. Gledam u prazno 8 sati.

Gleda u prazno, a stavlja slike One Piece animea i onog radijatora na kojem se iživljava svakodnevno ga jašući. Koga ti zajebavaš, Fensi, a?

fensisuperstar Ni ne trebaš ništa drugo ako krećeš od početka. Bruh, preko 1000 epizoda. Ali s obzirom kako su ubacili u petu brzinu s Blackbeardom, ne vjerujem da će ići preko 1500 do završetka. Prolly.🤣

Zero ne gledam od početka gledam otkud sam stao s mangom. Ali hvala sto mi spoilas

:-) to je fantasticno.

fensisuperstar Što još nisi došao do onog dijela kad Luffy postane kralj pirata?

Jesam te, a?

StarFox_N

Ma uzimam kako di vidim; uglavnom u Mulleru

Sada vidio da je na akciji Batcycle, spustio se u dućan ispod mene i rasprodan. Dođe nekih 40 eura umjesto 55.
                Sutra ću otići u još druga dva da vidim dali ima.

Ako ne bude, uzimam Speed Chargera…

Inače, ovaj kanal je odličan za pogled na modele.
                Fokusiran je samo na vozila, helikoptere, avione, a to me i samo zanima.

• [deleted]

Ja sam za jedan rodendan dobio neki lego set koji je bio kao za 18+, i tako ja to slozio i full se navukao na legice. Poceo sam kupovat setove i slagat, pa sam skuzio da ih nemam vise gdje izlagat ali sam nastavio slagat i onda vratit natrag u kutiju.

Bilo je toliko zarazno i zabavno ali i jako skupo po mojem novcaniku, setovi su kostali po 2-3 tisuce kuna.

Nakon nekog vremena sam shvatio da ovaj hobi postaje preskup i da nije financijski izdrzivo, pa sam se vratio drogi jer je jeftinije a slican je efekt.