Mene je iznenadio @Fenix . Poslao mi samo poruku da me na kiosku kod stana čeka paket. 😁 I dođem doma, otvorim paket i dočeka me ovo.

Najsnažnija šalica na tržištu. Uz najjaču konzolu, sad imam i šalicu.

Stvarno si me iznenadio Fenixe. Puuuuuuno hvala. A neću vam ni reci na koji iznos je stavio vrijednost. 😄 Hvala puno stvarno. ❤️

Garrus_V

Sa 4 gb. Iskreno nisam ni mogao pronaći verziju od 8gb kod nas, osim na base modelima.

buz možeš sigurno sve 90-te igrati mirno na ovome. Di ćeš bolje?

Astronaut Starry Sky Projector

Oduvijek sam imao želju napraviti zvjezdano nebo na stropu jednom kada se uselim u svoj stan. Na kraju ipak nisam jer je preskupo i komplicirano.

Instagram mi je stalno bacao reklamu za ovaj projektor. 35 eura.

Odlučio kupiti i pokloniti ga nekom djetetu u široj obitelji ako mi se ne bude svidio.

Ipak ću ga zadržati za sebe.

Jako lijepo izgleda, da poseban ugođaj i super je kao ambijentalno svijetlo. Ne osvijetli prostoriju previše.

Nebula i zvijezde.

StarFox_N baci molim te link na PP. I meni se stalno pojavljuje. Mislio sam da je smeće. Bit će fora meni, a i sinu koji voli gledati takve pizdarije. Imam neku kao noćnu lampu što se uključi u struju, a gore projicira sliku nekog mede koji spava, pa to ovaj malac gleda kao čudo. 😃

Flipper Nije smeće ali nije ni nešto što će te oboriti s nogu.

Jednostavno da lijep ugođaj. Savršen za igrati Mass Effect.

Meni se sviđa.

• [deleted]

• Uređivano

StarFox_N imam isti, fora je. Oduvijek sam zelio sex pod zvijezdama ali zivim u smogom zagadenom gradu Ha-Ha-Ha

StarFox_N Može link i meni, baš sam razmišljao da si nešto ovakvo uzmem sad kad uređujem sobu

@StarFox_N Nadam se da imaš affiliate link jer si ubo zlatnu žilu s ovime. 😄

Ako Starfox nema affiliate link javite se meni na PP pa Vam pošaljem svoj refferal link. Nebula Robot je cca 18e preko linka i dobi se još popust.

https://netscroll.hr/shop/tehnicki-odjel/astronautlamp/

Evo link da ne šaljem svakome posebno.

Ali javite se larsu. Osim što je jeftinije ovo što on ima možda je i bolje.

Bwt koliko sam vidio ima veliki izbor tih projektora na netu.

Da se ne zaletite istražite malo i pogledajte recenzije.

Sigurno ima puno boljih od ovoga što ja imam.

StarFox_N

Moje je preko Temua. Nisam htio stavljati link u slučaju da ti imaš.

Stavim ja svoj link onda ovdje ako nitko nema ništa protiv, vrijedi samo za nove i oni koji nisu DL app još. https://temu.to/m/uvqup91ktxa

@Fenix - znaš što ti je činiti. Ako je tema o fritezama na vrući zrak digla forum iz mrtvih za random lurkere, zamisli tek promet kad se otvori ona o LED projektorima.

Btw. stara mi je za doma tijekom blagdana uzela vanjski projektor za 20 eura. Fora je stvar s tim ukrasima koje vrti na zidu kuće, ali nije mi nešto ne znam kako napeto. Ovo s zvijezdama na stropu je bolje.

ThomasAAnderson ljubomoran sam ko pes! 😀😀

To mi je jedan od životnih snova. Minimalno 15 dana, a rado bih i na 2 mjeseca pa prošao cijeli Japan.

Čestitke!!