Krštenje! Prva počasna mora biti FFA! Najjači forum za mene na svijetu. Da nema ove ekipe, vrlo vjerojatno bi bio normalan. Ali jebo biti normalan u ovom životu. Voli vas svih fensi

@Fenix

Uređaj je canon cp1500 selphy, termalno sublimacijski wireless printer koji može biti i prijenosni s baterijom.

yakuza_stinger vjerojatno može. Samo trebas kupit taj pack sa tom veličinom. Kupuje se pakiranje sa bojom.

Imas 108 fotki i 2 cartridgea u ovom mojem što sam kupio. Znači jedna je 64 fotki. I on točno potroši tu količinu.

Treba vidit ako se prodaje ovo isto ali da je sticky. Ako ima onda možeš.

Nisam mogao odoljeti pa je pao Blue Talisman, doduše 50ml jer ne želim trenutno dati 300€ za 100ml, pogotovo kada mi je u planu iduće uzeti Black Phantom od Killiana

Odličan ljetni parfem sa malo većom cijenom ali kvaliteta je neupitna.

Takoder i novi auto, ponovno BMW 3 samo noviji i sa više opreme ali naravno da je u roku 3 tjedna vec ogreban na parkiralistu ispred zgrade, ipak je to Zagreb.

Zero

Yes yes, isto 318d samo 2020 godina, full digitalni kokpit, laserska svjetla, grijani volan i sta sve ne. Ma milina za vozit.

i nije bas neko pice….

kauboj žena ima vjerojatno isti motor u autu - 418d F36 pa mi se čini da bi mogao biti malkice brži 😃 kao recimo 420 - taj ima 190ks

što me podsjetilo da me čeka servis, mislim da će trebati reparirati turbinu

Galaxy Watch Ultra

1 / 3

kauboj Odličan ljetni parfem sa malo većom cijenom ali kvaliteta je neupitna.

Rekla sam ti da je zajebano kad počneš sa niche parfemima jer teško da ćeš njušit i kupovat dizajnere kao prije 🫠 skup je to sport.