Fenix Tzereen dobrodošao u klub. Ovaj soj koji god da je je zajeban, a ja valjda znam jer sam ih imao sve . Bole kosti da ne možeš ni spavat
klinjo Tzereen mene razvaljuju zglobovi(al tu su i godine u pitanju), žena mi kašlje ko blesava, a beba mi ima veliku temparaturu. Jedino stariji sin nema ništ.
Miro @Tzereen @Fenix Eto vam vase setnje fastinzi i zdrav zivot. Ja patio nisan a niti san imao koronu
Miro OverHypedG ja fastam, šeećem i kupam se u ledu pa nisam imao koronu. Nismo svi isti Naravno da jesi i da lazes jer bi i mene sram bilo napisati da san dobio koronu nakon tih gluposti sto izvodis sa sobom
Sterlok OverHypedG ja fastam, šeećem i kupam se u ledu pa nisam imao koronu. Nismo svi isti Moja stara 75 godina nije dobila koronu ni jednom, a koliko se sjećam nikada nije imala ni gripu. Nikad se nije bavila sportom, debela je i znala je u životu potegnut iz flaše.
Tzereen klinjo užas. Nadam se da će proći brzo. Mi smo isto oboje dobili. Taman se veselio sad obiteljskim ručcima.
somethingwrong Ja vrlo sretan ovaj Božić, Supruga mi kupila između ostalog prejebene sluše i patike Ja njoj isto između ostalog sluše i Divoom Ditoo Pro A mali je dobio volančić i hrpuu sitnica