doctorfreak sanzo Meni osobno ne vrijedi a mogu to i objasniti, naravno subjektivnim stavovima. Da se razumijemo, nije to loša igra, ali ni približno me nije ownala ko prethodnik.
Fenix Tzereen dobrodošao u klub. Ovaj soj koji god da je je zajeban, a ja valjda znam jer sam ih imao sve . Bole kosti da ne možeš ni spavat
klinjo Tzereen mene razvaljuju zglobovi(al tu su i godine u pitanju), žena mi kašlje ko blesava, a beba mi ima veliku temparaturu. Jedino stariji sin nema ništ.
Miro @Tzereen @Fenix Eto vam vase setnje fastinzi i zdrav zivot. Ja patio nisan a niti san imao koronu
Miro OverHypedG ja fastam, šeećem i kupam se u ledu pa nisam imao koronu. Nismo svi isti Naravno da jesi i da lazes jer bi i mene sram bilo napisati da san dobio koronu nakon tih gluposti sto izvodis sa sobom
Sterlok OverHypedG ja fastam, šeećem i kupam se u ledu pa nisam imao koronu. Nismo svi isti Moja stara 75 godina nije dobila koronu ni jednom, a koliko se sjećam nikada nije imala ni gripu. Nikad se nije bavila sportom, debela je i znala je u životu potegnut iz flaše.
Tzereen klinjo užas. Nadam se da će proći brzo. Mi smo isto oboje dobili. Taman se veselio sad obiteljskim ručcima.