Fico Tebi fakat treba crtat. Sony je sam najavio i održao obečanje da će porast cijena igara od 10e ili više vrijediti za sve hit naslove.

Ti to povecanje ne podržavaš…što je logika da ne podržavaš sonijevu odluku.

A ja ti govorim da bez obzira na iznos koji platiš i dalje dobivaju postotak…pa ih financiraš bez obzira što ne podržavaš povecanje koje su oni inicirali.

Njima je win win ovako ili onako pa tvoje nepodrzavanje njima efektivno ne znači ništa. Više se inatiš sam sebi gdje čekaš dobru zabavu godinu dana radi 20e.

Aj bok

Nije uopce da mi treba crtati, samo mi je lakse pitanjima vidjeti do kojih fantasticnih scenarija sebi dolazis u glavi da bi isprovocirao svadu umjesto da opet trosim vrijeme i raspravljam se s nekim tko ne zna ni citati s razumijevanjem.

Ja cu nastaviti raditi onako kako meni odgovara jer mi tako odgovara. Ako je meni ok cekati neki popust, ok mi je cekati popust i ocito je da se ne zakidam za zabavu, inace bi se pocastio.

Ako tebe to smeta, preporucam psihologa da razrijesis frustracije. Nije moj problem.

Heat Meni igra ne vrijedi ni 50e al dobro 😃

Fico nop u krivu si. I imaš krive zaključke.

• [deleted]

Ne bi ni ja dao 80€ za dlc

doctorfreak

Da sam znao da tebi igra ne vrijedi 50e ne bi ju nikad kupio. Od sad na dalje ne kupujem ni wc papir ako na njemu ne piše doctorfreak approved.

sanzo Meni osobno ne vrijedi a mogu to i objasniti, naravno subjektivnim stavovima.

Da se razumijemo, nije to loša igra, ali ni približno me nije ownala ko prethodnik.

Sinek dobio za rođendan friško. Razer Huntsman. Eno ga uživa😊

Tzereen dobrodošao u klub. Ovaj soj koji god da je je zajeban, a ja valjda znam jer sam ih imao sve Ha-Ha-Ha. Bole kosti da ne možeš ni spavat

@Tzereen @Fenix

Eto vam vase setnje fastinzi i zdrav zivot. Ja patio nisan a niti san imao koronu

Fenix Bole kosti da ne možeš ni spavat

To je zbog godina, ne korone.

OverHypedG ja fastam, šeećem i kupam se u ledu pa nisam imao koronu. Nismo svi isti

Naravno da jesi i da lazes jer bi i mene sram bilo napisati da san dobio koronu nakon tih gluposti sto izvodis sa sobom

Fico pazi što govoriš jer ipak smo u istom desetljeću rođeni

Tzereen mene razvaljuju zglobovi(al tu su i godine u pitanju), žena mi kašlje ko blesava, a beba mi ima veliku temparaturu. Jedino stariji sin nema ništ.

klinjo užas. Nadam se da će proći brzo.

Mi smo isto oboje dobili. Taman se veselio sad obiteljskim ručcima.