Što ste zadnje kupili ili dobili?
Taj ragnarok su ljudi prodavali prije par mjeseci po 30e kodove koje se dobivali s konzolama i jedva se prodavalo.
Vi ste kupili tek sada za 50e i tješite se kak ste dobro prošli
Niti se tijesim niti mi je problem bio ovime se pocastiti. Da je igra na prvi dan bila 60 eura, uzeo bih ju isti tren. Samo ne podrzavam cijene od 70/80 eura.
Fico Pošto si kupio sa store-a sony je svejedno dobio lijepi dio kolača
Ok? I?
Ne podržavaš cijene od 70-80e koje je zapravo inicirao sam sony…a bez obzira na iznos uzimaju svoj postotak.
Bez obzira koliko si dao oni svoj postotak dobivaju.
A po meni je i cijena od 50e previsoka za igru koja je vec vani preko godinu dana.
A i bezveze ti je logika da radi 20e čekaš sale godinu dana. Čudni ti principi koji nece nista promijeniti kod njih.
Gdje sam ja napisao da je meni problem sto Sony dobije pare?
Fico Tebi fakat treba crtat. Sony je sam najavio i održao obečanje da će porast cijena igara od 10e ili više vrijediti za sve hit naslove.
Ti to povecanje ne podržavaš…što je logika da ne podržavaš sonijevu odluku.
A ja ti govorim da bez obzira na iznos koji platiš i dalje dobivaju postotak…pa ih financiraš bez obzira što ne podržavaš povecanje koje su oni inicirali.
Njima je win win ovako ili onako pa tvoje nepodrzavanje njima efektivno ne znači ništa. Više se inatiš sam sebi gdje čekaš dobru zabavu godinu dana radi 20e.
Aj bok
Nije uopce da mi treba crtati, samo mi je lakse pitanjima vidjeti do kojih fantasticnih scenarija sebi dolazis u glavi da bi isprovocirao svadu umjesto da opet trosim vrijeme i raspravljam se s nekim tko ne zna ni citati s razumijevanjem.
Ja cu nastaviti raditi onako kako meni odgovara jer mi tako odgovara. Ako je meni ok cekati neki popust, ok mi je cekati popust i ocito je da se ne zakidam za zabavu, inace bi se pocastio.
Ako tebe to smeta, preporucam psihologa da razrijesis frustracije. Nije moj problem.
doctorfreak Ne čeka dobru zabavu godinu dana, nego ne plaća €80 za beta verziju igre.
- Uređivano
[deleted]
Ne bi ni ja dao 80€ za dlc
Da sam znao da tebi igra ne vrijedi 50e ne bi ju nikad kupio. Od sad na dalje ne kupujem ni wc papir ako na njemu ne piše doctorfreak approved.
sanzo Meni osobno ne vrijedi a mogu to i objasniti, naravno subjektivnim stavovima.
Da se razumijemo, nije to loša igra, ali ni približno me nije ownala ko prethodnik.