Što ste zadnje kupili ili dobili?
- Uređivano
- Uređivano
Kakva usisna snaga? To je za pokupit mrvice sa stola.
Ma ovo šta Brijač piše da treba velika usisna snaga. On bit će usisava duše ovih koji su zajebali cijene na webshopovima.
- Uređivano
Kako sam prodao Pulse za plejku i WM-1000XM3 koje sam imao više od 3 godine odlučio sam uzeti nešto što će biti primarno za PS5 no da ih mogu nositi i van da mi grije uši kad je hladno i odlučio sam se za Audeze Maxwell. Dosta ih hvale kao najbolji headset za PS5 pa ću vidjeti kad ih posložim i poigram se s EQ-om.
- Uređivano
Donio cika postar par novih igara.
Grand Theft Auto Trilogy, lep paketic….svaka igra dodje na svojem disku u svom individualnom pakovanju.
Silent Hill Homecoming, nije da imam neko visoko misljene o ovoj igri ali uskoro planiram da propicim kroz sve SH igre tako da nije lose imati.
Silent Hill HD Collection, ovo vec imam ali ovo je ipak plasticno zarobljen primerak …
AbelKOsMos Nisam ni znao za silend hill HD…zakon…
Imaš poslikanu ps4/ps5 kolekciju? Baš me zanima šta posjeduješ…
Nem poslikano tako sve zajedno, nije nesto ogromna tako da bih mozda mogao danas opalit sliku , dve pa postaviti.
AbelKOsMos Silent Hill Homecoming, nije da imam neko visoko misljene o ovoj igri
Nikad mi neće biti jasan hejt prema igri, meni je Homecoming sjeo odlično u to vrijeme. Ubio bi sad za takav jedan survival horror.
btw. odlična kolekcija. Male stvari čine čovjeka sretnim.