Znam, znam... Uz tolke patnje koje imam ja si još jednu patnju stavim... Kupil na Black Cock Friday u Tehnomagu.

klinjo

Falija nisi viruj mi a sa gamepassom ces se preporoditi

klinjo Kažu da su vlasnici Xboxa dvaput sretni. Jednom kad ga kupe i po drugi put kad ga na jedvite jade uspiju prodati nekome tko vjerojatno misli da se s njim može rudariti. Ali što da ti pričam, sve ti je već dobro poznato.

Have fun!❤

Miro uzel za probu mesec dana na Xbox One S da strimam igre. Al mi napisalo da sam u krivom "regionu". Onda se sjetil jednog hrvatskog poduzetnika i mučenika te njegove izjave.. Nećeš razbojniče jedan! Pa dal od One S lovu i ostatak na rate.

Flipper Ajde netko normalan, a ne ove pičke sto obuću kupuju.

Daj ti sliku pelena pošalji

37 eura, vrlo povoljno za Nintendo igru 🙂

Falio mi sekiro u kolekciji…

Kad sam kupio curici kunića, totalno sam zaboravio da su to mala govanca koja vole da kake po kući.

Pa sam si došao na finu ideju, a ovo će mi ekspresno poslužiti da se ne zezam sa brabonjčićima. Ha-Ha-Ha

Raziel

Vuče li to išta, ja sam ih probao par i jedva neku mucicu dignu s poda. Sad gledam neki Bosch uzeti i nadam se da će biti jači.

Brijac

Odličan je. Ja sam tražio review od par dostupnih, i većina je slaba je jer usisna moć ispod 10 vati. A ovaj obzirom da je 15 vati, impresioniran sam usisnom moći. Za budžet od 60 eura, najjači koji sam pronašao.

Kakva usisna snaga? To je za pokupit mrvice sa stola.

weky

Toliki su i brabonjčići. Uspješno testirano.

Ma ovo šta Brijač piše da treba velika usisna snaga. On bit će usisava duše ovih koji su zajebali cijene na webshopovima.

Kako sam prodao Pulse za plejku i WM-1000XM3 koje sam imao više od 3 godine odlučio sam uzeti nešto što će biti primarno za PS5 no da ih mogu nositi i van da mi grije uši kad je hladno i odlučio sam se za Audeze Maxwell. Dosta ih hvale kao najbolji headset za PS5 pa ću vidjeti kad ih posložim i poigram se s EQ-om.

Donio cika postar par novih igara.

Grand Theft Auto Trilogy, lep paketic….svaka igra dodje na svojem disku u svom individualnom pakovanju.

Silent Hill Homecoming, nije da imam neko visoko misljene o ovoj igri ali uskoro planiram da propicim kroz sve SH igre tako da nije lose imati.

Silent Hill HD Collection, ovo vec imam ali ovo je ipak plasticno zarobljen primerak …

doctorfreak

Nem poslikano tako sve zajedno, nije nesto ogromna tako da bih mozda mogao danas opalit sliku , dve pa postaviti.

AbelKOsMos Silent Hill Homecoming, nije da imam neko visoko misljene o ovoj igri

Nikad mi neće biti jasan hejt prema igri, meni je Homecoming sjeo odlično u to vrijeme. Ubio bi sad za takav jedan survival horror.

btw. odlična kolekcija. Male stvari čine čovjeka sretnim.