Što ste zadnje kupili ili dobili?
- Uređivano
Onda me sve strah ako su prije bile kvalitetnije jer ta prva Naga je krenula imati klasične double click probleme nakon 2 godine (što sam vidio da X ljudi ima), isto i taj Logitech pa na prvu taj dojam kako je ova Naga još lakša ne ulijeva previše povjerenja.
Edit: a možda je i osobna preferencija da sam navikao sad na mrvicu teži miš pa mi je ovo malo čudno
Ne bi bilo loše da ubace i utege za miš ako je već lakši.
oxi Mašo, pa ja nisam za ništa osim miša platio punu cijenu. I tu sam prelomio porez sa firmom, to mi je alat. A miševi su im top stvarno, barem ova pro serija Basiliska, jer je to G serija od Logitecha. Driveri su ti glavni problem njima, jedna verzija bude top, onda ti sa sljedeća 4 updatea pojedu živce, jer niš ne radi stabilno. Ali eto, sve od njih za sad mi je vrhunski šta sam uzeo.
kauboj MMO miševe nikad nisam niti probao, ja sam ostao oduševljen FPS miševima njihovim. Mislim da sam čak čitao po forumima onda da je Naga imala te probleme. Lachesis mi je imao rođak, on je CS 1.6 igrač, kune se u njega. Bio sam kad smo ga prvi put probali u robnoj kući, dan danas se sjećam koliko sam se iznenadio da je dobar miš.
Gle zato imamo recenzije i subreddite. Najbolja provjera za hardware, pročitaš od nekoga tko je koristio isti komad barem pol godine.
Moj se miš vratio sa servisa. Nov jel. Kupiš razer dobiješ kurac od miša, to je moje iskustvo sa razerom. G502 je goty.
Logi >razer
Jedino što razer ima dobro a da je u price/performance rangeu je seiren mini mic. Tako da se slažem sa @oxi
Da ne pričamo kak su im driveri retardirani do ibera. Izvuko sam miša iz jednog usba i ubacio u drugi kad sam preslagao pc lokaciju i nije mi prepoznao miša više jer je imao višak drivera spremljenih pod drugim usbom. Moraš koristit jebeni tool da obrišeš drivere sve od razera ako se desi. Logi plug and play settingsi spremljeni na njega. Aj bok
- Uređivano
Meni Naga Hex radi već ne znam koliko godina.
Plus Basilisk V2 i V3.
Imam Huntsman Elite tipkovnicu. Firefly V2 podlogu za miša. Onaj stalak za slušalice. I Kiyo kameru. Sve je elegantno. Sve koristi unificirani set boja. Ništa nije djetinjasto ili ružnjikavo kao npr. Redragon ili slični proizvodi.
Plus imaju one Mercury boje za one koji vole bijelo. A imaju baš i za office onaj bežični set miša i tipkovnice koji su skroz elegantni, jednostavni i bez RGB-a. Koji se btw i ovdje može ugasiti ako se želi.
Nikakvih problema do sada osim na starom DeathAdderu s double clickom, ali nakon minimalno 4 godine korištenja, ako ne i dulje.
Izgled, ergonomija, kvaliteta, lako upravljiv software, sinergija svih uređaja, široka ponuda za razne ukuse. Po meni odlična i pouzdana marka. Predrasude čine čuda, ljudi moji.
Eto meni su na ona MMORPG miša (vanilla Naga i Logitech G-ubij-me-koji-broj) nakon ravno 2 godine počeli problemi sa lijevim double clickom tako da što se branda tiče svejedno mi je.
Nadam se da će sada situacija bili bolja iako se konstantno pitam zašto nisam uzeo onog Addera ili što je već bio u brutalnoj ponudi top izbor na Black Friday budući da više ni ne igram MMORPG jer sudeći po komentarima nekako se čini da duže traju.
kauboj mislim da je najbolje probati kako ti koji miš leži. Mislim da je ergonomija jako bitna.
Ja npr. simetrične miševe ne mogu podnijeti. Tako da imaš 3 izbora. DeathAdder, Naga i Basilisk. Sva tri imaju neke pluseve, neke minuseve. Meni Basilisk jako paše u ruci, ali naga je još bolja, jer je veća i zaobljenija. Plus ima s desne strane onaj dio za prstenjak. Super ugodno.
Tzereen Predrasude čine čuda, ljudi moji.
Nisu predrasude, prvi miš i tipkovnica koju sam kupila od mizernog stažiranja su bili od razera jer je bilo razvikano, za godinu dana miš troka, zapinju tipke, tipkovnica počne ne registrirat slova. I od tad sam rekla nikad više. S tim da ja svoju periferiju čuvam ko oko u glavi, a nakon toga roccat topkovnica i miš su me služili 6 godina, bez ikakvog problema, dok prošli mjesec nisam odlučila upgrejdat na noviju verziju istih modela čisto da osvježim setup.
Onda valjda ja imam sreće sa svim tim proizvodima. I s Peugeotom svojim .
Ja na taj način mogu zamrzit Samsung. Stvar koja mi se najviše puta u životu kvarila je Samsung Galaxy S mobitel bio. Mislim da je jedno 4 puta bio na servisu u prvoj godini. Ali eto. Uzeo Samsung monitor i TV staroj doma.
- Uređivano
sanzo monitor sebi. TV njoj.
Uglavnom, ono kaj hoću reći - sve se kvari, ljudi moji. Sve. Općenito su stvari danas lošije kvalitete nego nekada.
Kvari se i Razer i Steelseries i Roccat i Logitech i Redragon. Neko malo više, neko malo manje. Svako od nas će imati i svoje iskustvo s jednim ili više proizvoda, ali to ne znači da cijela marka ne valja. Nismo imali sreće, jebiga. Nema smisla onda ići okolo i svima govoriti - cijela firma je u kurcu, ništa im ne valja.
Imaš 2 godine garancije i super. Nakon toga, lutrija. Zato je super uzet npr. 5 godina garancije za TV.
Po meni je veći krivac recimo firma koja daje samo godinu dana garancije, umjesto 2 kak daju neke, ili čak 3.
Kad slažem komp npr., uzet ću napajanje sa 7 godina garancije.
Od Razera imam podlogu i čist je okej, ali to bih i očekivao s obzirom da sam pljunuo negdje 150 kn za to. Sve ostalo od njih radije ne bih isprobavao. Ne znam ima li precjenjeniji brand periferije od njih.
Dobio temperaturu, bole kosti, osjećam se fino.
Dakle, dobio sam slobodan dan sutra. Ali, pošto sam pošten, ako budem OK do jutra, odoh raditi.
Ali koliko me bole noge i guzovi…strašno. Nije me nitko guzio prije nego pitate.
[deleted]
Imam blackwidow tipkovnicu od razera i neki mis (vise ne znam ni koji je model) vec preko 6 godina i dalje rade savršeno, jedino se na mišu zgulio onaj brejdani kabel.
- Uređivano
@Garrus_V nakon što je moddao novi IPS ekran
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠿⠛⠛⠛⠋⠉⠈⠉⠉⠉⠉⠛⠻⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠛⢿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⡏⣀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣤⣤⣤⣄⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿
⣿⣿⣿⢏⣴⣿⣷⠀⠀⠀⠀⠀⢾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣿⣿
⣿⣿⣟⣾⣿⡟⠁⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣷⢢⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿
⣿⣿⣿⣿⣟⠀⡴⠄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠻⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿
⣿⣿⣿⠟⠻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠶⢴⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿
⣿⣁⡀⠀⠀⢰⢠⣦⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣼⣿⣿⣿⣿⣿⡄⠀⣴⣶⣿⡄⣿
⣿⡋⠀⠀⠀⠎⢸⣿⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣴⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠗⢘⣿⣟⠛⠿⣼
⣿⣿⠋⢀⡌⢰⣿⡿⢿⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⢸⣿⣿⣧⢀⣼
⣿⣿⣷⢻⠄⠘⠛⠋⠛⠃⠀⠀⠀⠀⠀⢿⣧⠈⠉⠙⠛⠋⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣧⠀⠈⢸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠟⠀⠀⠀⠀⢀⢃⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⡿⠀⠴⢗⣠⣤⣴⡶⠶⠖⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⡸⠀⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⡀⢠⣾⣿⠏⠀⠠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠉⠀⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣧⠈⢹⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣰⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⡄⠈⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣴⣾⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣷⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣦⣄⣀⣀⣀⣀⠀⠀⠀⠀⠘⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⡄⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠙⣿⣿⡟⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠇⠀⠁⠀⠀⠹⣿⠃⠀⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠛⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢐⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⠿⠛⠉⠉⠁⠀⢻⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⠈⣿⣿⡿⠉⠛⠛⠛⠉⠉
⣿⡿⠋⠁⠀⠀⢀⣀⣠⡴⣸⣿⣇⡄⠀⠀⠀⠀⢀⡿⠄⠙⠛⠀⣀⣠⣤⣤⠄
fensisuperstar ovo je neki "3310" meme izgleda ali iskreno ne kuzim tko ili bolje receno sta je to na slici