Kaiserus Ovog sam uzeo sa Super hobby hr (super-hobby.hr), šalju iz Poljske i za 2-3 dana mi je već tu. Neke sam naručivao sa njemačkog Amazona (uglavnom sa nekog storea koji se zove "M&M aus Deutschland" I think)

DarkPunisher

Dvoumio sam se između tog ljubičastog i svijetlo plavog na kraju uzeo ovaj

fensisuperstar Malo skuplji, razlika je u par eura. Oba shopa ga nisu imali u stocku još od ljeta, ovdje mi se prije pojavio a na frontlineu ga i dalje nema, a i shipping je pricey na frontlineu dok me tu došao jedno 4-6 eura.

kupio sam si Asseto Corsu i ACC. u zadnje vrijeme se hajpam sa jebenim racing igrama i gledao nedavno modani AC i lika koji vozi sa volanom i nahajpao se teško. Sad vidio da je na demonskom popustu i uzeo. 😃

Uzeo da vidim kaj je bilo poslje turnira.

Ja ove, kao stari skejter, mora se, 51 eur

Znam, znam... Uz tolke patnje koje imam ja si još jednu patnju stavim... Kupil na Black Cock Friday u Tehnomagu.

klinjo

Falija nisi viruj mi a sa gamepassom ces se preporoditi

klinjo Kažu da su vlasnici Xboxa dvaput sretni. Jednom kad ga kupe i po drugi put kad ga na jedvite jade uspiju prodati nekome tko vjerojatno misli da se s njim može rudariti. Ali što da ti pričam, sve ti je već dobro poznato.

Have fun!❤

Miro uzel za probu mesec dana na Xbox One S da strimam igre. Al mi napisalo da sam u krivom "regionu". Onda se sjetil jednog hrvatskog poduzetnika i mučenika te njegove izjave.. Nećeš razbojniče jedan! Pa dal od One S lovu i ostatak na rate.

Flipper Ajde netko normalan, a ne ove pičke sto obuću kupuju.

Daj ti sliku pelena pošalji

37 eura, vrlo povoljno za Nintendo igru 🙂

Falio mi sekiro u kolekciji…

Kad sam kupio curici kunića, totalno sam zaboravio da su to mala govanca koja vole da kake po kući.

Pa sam si došao na finu ideju, a ovo će mi ekspresno poslužiti da se ne zezam sa brabonjčićima. Ha-Ha-Ha

Raziel

Vuče li to išta, ja sam ih probao par i jedva neku mucicu dignu s poda. Sad gledam neki Bosch uzeti i nadam se da će biti jači.