ZigguratVertigo Kaiserus Ovog sam uzeo sa Super hobby hr (super-hobby.hr), šalju iz Poljske i za 2-3 dana mi je već tu. Neke sam naručivao sa njemačkog Amazona (uglavnom sa nekog storea koji se zove "M&M aus Deutschland" I think)
fensisuperstar ZigguratVertigo jel skuplje ili jeftinije nego na -> https://hobbyfrontline.com/product/rg-1-144-msn-04-sazabi/
ZigguratVertigo fensisuperstar Malo skuplji, razlika je u par eura. Oba shopa ga nisu imali u stocku još od ljeta, ovdje mi se prije pojavio a na frontlineu ga i dalje nema, a i shipping je pricey na frontlineu dok me tu došao jedno 4-6 eura.
fensisuperstar kupio sam si Asseto Corsu i ACC. u zadnje vrijeme se hajpam sa jebenim racing igrama i gledao nedavno modani AC i lika koji vozi sa volanom i nahajpao se teško. Sad vidio da je na demonskom popustu i uzeo. 😃
Tzereen Evo, ovo sam za sad jedino uzeo na crni petak https://www.buzzsneakers.hr/tenisice/109069-adidas-tenisice-handball-spezial Bilo za 77 eura.
klinjo Znam, znam... Uz tolke patnje koje imam ja si još jednu patnju stavim... Kupil na Black Cock Friday u Tehnomagu.
Zero klinjo Kažu da su vlasnici Xboxa dvaput sretni. Jednom kad ga kupe i po drugi put kad ga na jedvite jade uspiju prodati nekome tko vjerojatno misli da se s njim može rudariti. Ali što da ti pričam, sve ti je već dobro poznato. Have fun!❤
klinjo Miro uzel za probu mesec dana na Xbox One S da strimam igre. Al mi napisalo da sam u krivom "regionu". Onda se sjetil jednog hrvatskog poduzetnika i mučenika te njegove izjave.. Nećeš razbojniče jedan! Pa dal od One S lovu i ostatak na rate.
Raziel Kad sam kupio curici kunića, totalno sam zaboravio da su to mala govanca koja vole da kake po kući. Pa sam si došao na finu ideju, a ovo će mi ekspresno poslužiti da se ne zezam sa brabonjčićima.
Brijac Raziel Vuče li to išta, ja sam ih probao par i jedva neku mucicu dignu s poda. Sad gledam neki Bosch uzeti i nadam se da će biti jači.
Raziel Brijac Odličan je. Ja sam tražio review od par dostupnih, i većina je slaba je jer usisna moć ispod 10 vati. A ovaj obzirom da je 15 vati, impresioniran sam usisnom moći. Za budžet od 60 eura, najjači koji sam pronašao.