Produljio PS+ Premium do 18.11.2024.

7 dana kasnije

kauboj Taj dan kad sam stavio obavijest na forum to jest pola sata nakon toga, stvarno mi je ekspresno stiglo putem GLS-a …..

gusterko

Pa i ja sam jučer pa paket još nije ni preuzet. Ne žuri mi se ali tebi je baš ekspresno stiglo.

kauboj Nemam objašnjenja obično mi nikad ništa ne stigne tako brzo 🥳

Ne kuzim se u collectors editione, kolika je bila launch cijena tog cuda?

Garrus_V Mislim negdje oko 1400 kn ako se ne varam tako da je ovo stvarno dobar deal ……….

Tko ima novaca i voli ovakve stvari poštujem.

Ali za mene osobno neznam kako si opravdat ovako nešto…tj dal je to više igračka za odrasle ili umjetničko djelo…a nije ni jedno ni drugo.

Da budem precizniji i da mi netko pokloni ovakvog slona nisam siguran gdje bi ga stavio.

Možda da imam obilje para i gaming room..onda da…

Jedini sveti gral koji bi možda stavio u dnevni boravak bez da smije itko pisnuti je ovo:

Jos Fusion i Samus Returns i imam cijelu kolekciju 2D Metroid igara

Mejdutim ova me igra izasla u ovom dobro ocuvanom stanju 340€ pa cu pricekati neko vrijeme sa Fusion jer se cijene njega krecu nesto nize, do 200€.

John Carpenter za svaki black friday izbaci limitirano izdanje menorabilije iz nekog njegovog filma, a pošto ne šalje za Europu nikako nisam mogao ugrabiti nešto. Ove godine se potrefilo da mi je sestra u SAD-u i brže bolje sam uzeo potpisano limitirano izdanje halloween art knjige. Samo 90 primjeraka i jedan stiže za Božić kod mene 😀

Zadnji put sam kupio za nogomet tenisice ima 6 godina. Sve se raspalo početkom korone, ekipa, termini bla bla. Izbjegavao sam Nikeice zbog kalupa uzasnoga, ali kad sam ove vidio (sasvim slucajno) morao sam ih kupiti, teleportirao sam se u 1998. ili 2002. R9, R10 i ta romantika. I vrlo su udobne.

Loki Ja sam nike nosio cijelu mladost…neuništive tenisice su radili…

Prošle godine nakon jakoooo dugo vremena kupio 2 različita para…jedan skuplji..jedan jeftiniji…

Raspale se obje nakon mjesec dana.

Dal sam baš pikirao loše modele ne znam…ali nike više ne kupujem do daljnjeg.

Neovisno o komentaru iznad, moj savjet je da tenisice ne kupujete u Deichmannu. Ni Adidas ni Nike tamo nisu iste kvalitete kao na drugim mjestima. Ne znam zašto.

Tzereen moguće. Znam da na Zalando i About You imaju ugovore da za njih radu slabije kvalitete, kako bi mogli tako jeftino prodavat. Deicmhann mi se baš uklapa u tu priču