[deleted]
Tuhy da preorder je stigao.
a inace mislim da bude od 8.11 kad i interliber kreće.
Tuhy da preorder je stigao.
a inace mislim da bude od 8.11 kad i interliber kreće.
Je, stvarno je pretjerano, a i pitanje u kakvom bi stanju bile. Ovako stigneš nabavit sve nove za polovicu ili trećinu te cijene.
Ja ove godine čistim sandersona po redu i razmišljao sam da bi želio ovo uzet. Izdanja su stvano predivna, ali i skupa, pogotovo ako želiš cijelu trilogiju:
Way of Kings mi je bio super, samo ne volim kupovat nedovršene serijale pogotovo kad je plan da bude gotovo oko 2040. Možda ako to doživim uzmem svih 10 nastavka
Locke Lamora je dobar, bar prva knjiga, pada u kvaliteti sa svakim nastavkom, a pitanje da li će ikad bit završen.
sanzo Izdanja su stvano predivna, ali i skupa, pogotovo ako želiš cijelu trilogiju:
Predivno, al nedam tolko
Jedino za što bih dao je ovo dolje od Abercrombiea. Previše ga volim , al da je i ovo skupo, jest.
https://joeabercrombie.com/curious-king-limited-editions/
Zadovoljil sam se time da sam nabavil i engleska izdanja Little Hatred i Trouble with Peace, pa sad imam i hrvatske, srpske i engleske
Odnosno, čekam hrvatski TwP pa onda napokon i Wisdom of Crowds. Makar, život više neće imat smisla do neke nove knjige u First Law svijetu
Mistborn knjige su bile odlične. Htio bih pročitat i one nastavke, al s obzirom da je treća knjiga praktički završila kak spada, Stromlight archive mi je daleko važniji da ga negdje nađem i započnem.
Hangar ima pravo na izdavanje, al prespori su i stalno kukaju o skupoći papira. Njihovim tempom nit prva neće izać u sljedećih 5 godina. Da bar Vorto Palabra otkupi prava na Sandersona i P. V. Bretta od njih.
Tuhy Jedino za što bih dao je ovo dolje od Abercrombiea. Previše ga volim
, al da je i ovo skupo, jest.
Gledao sam i to, ali sve te knjige sa kožnim uvezima su preskupe za naše uvjete, jednog dana kad završim kuću ima da ni naručim police po mjeri preko cijelog jednog zida i polako ih popunjavam sa fantasy serijalima :
Tuhy Mistborn knjige su bile odlične. Htio bih pročitat i one nastavke, al s obzirom da je treća knjiga praktički završila kak spada, Stromlight archive mi je daleko važniji da ga negdje nađem i započnem.
Stormlight je još bolji, baš se vidi da je napredovao kao pisac kroz godine. Ja sam išao čitat baš sve po redu, za sad sam završio:
Mistborn: The Final Empire
The Eleventh Metal
The Well of Ascension
The Hero of Ages
Elantris
The Hope of Elantris
The Emperor’s Soul
The Way of Kings
Warbreaker
Shadows for Silence in the Forests of Hell
Words of Radiance
Edgedancer
Trenutno čitam Oathbringer. Planirao sam završit cijeli Cosmere serijal sljedeće godine, ali manijak je najavio još 3 knjige za 2023. ne znam da li ću stić sve to. Još je svaki dio stormlighta po 1200 strana, razumjem da Hangar plače o cijeni papira
Koliko je normalna cijena? Uživaj
To su one patike koje su napravljeni za Kipchogea kad je u Monzi pokušao istrčati maraton ispod 2h.
Vidim po fejsu da sad svi živi kupuju te tenisice. Kužim još nekako ove naše koji se bore za top 5 mjesta ali za sve ostale po meni je ovo bacanje para. Ako se ne varam koštaju oko 2200 kn. Malo too much za nas amatere. Nažalost nisam nikad probao trčati u njima ali baš da si sad toliko brži u njima ne znam baš. Npr. netko trči polumaraton 1:50 i sad će u njima sigurno ići 1:48, ne znam baš.
Trčim u pegazicama već 7 godina i super su mi.
resident_evil ove o kojima pričaš kaj su rađene za Kipchogea su Alphafly Next model i one su oko 2200kn. Ovo su Tempo Next model (ajmo reći trening varijanta Alphafly Next modela) koje koštaju oko 1500kn, ja sam ih uzeo za cca 800kn i to je super cijena za njih. Inače, što se tiče tenisica nije samo do vremena već takve tenisice štede noge (prvenstveno koljena), smanjuju mogućnost ozljede i ubrzavaju oporavak nakon polumaratona i maratona.
Osjetiš poprilično razliku ili? Uf super je to cijena onda, svoje pegazice uvijek platim oko 750 kn osim kad su na nekoj ludoj akciji pa nađem za 500 kn.
Kažeš te tvoje su Alphafly Next za sirotinju Volio bi probati obje da se razumijemo (po cijeni do maks 1k-1.2k) ali u Puli nemamo tako velik izbor kao u ZG. Broj mi varira od modela do modela pa ne želim preko neta kupovati.
Ove asics si je stari kupio i predivne su mi. Jedne od najlijepših asicsa koje sam vidio.
resident_evil Alphafly Next uzimam za maraton iduće godine
Preporučam webshop top4running.hr. Inače, za trčanje nosim Nike (imam samo jedne Adidasice koje sam kupio ovdje) i znam koji sam broj te mogu napamet naručiti. Odlični su i oko povrata i reklamacija, imam samo pozitivna iskustva s njima.
Tako i ja s Air Max, dok ne budu na 50% kao da ne postoje. Prije neka 2 mj. se ubolo sive Jack&Jones patike na sličnom popustu. Prvi put kupujem patike od njih i zasad su prilično solidne. Kratke hlače koje sam kod njih uzeo su bile prilična katastrofa, izgubile na boji većom brzinom nego Rusija okupirani teritorij u Ukrajini.
Picek ima ih dosta. Ali sad konkretno vidim da imaju od nedavno i Pegasus u Flyknit izvedbi.
https://top4running.hr/p/nike-pegasus-turbo-next-nature-dm3413-001
naručio sam novi miš starog ću poslat na servis. vjv ću ga poklonit nekome kad se vrati.
Pa kaj su već počeli blagdani da se kupuju taki lepi darovi sebi?
GOW Ragnarok, deluxe digitalno izdanje
preload, nemam vremena da cekam diskc izdanje xD
Solid_Snake Predivan art!
Stigla Persona i ekspanzija za Xeno 2 (konacno i to da obrnem)
Jbg Atlus me muze kako hoce, jos mi PS3 verzija fali.
I stigla jos jedna super knjigica Anime Architecture: Imagined Worlds and Endless Megacities, obozavam anime 80-2000 tih, pogotovo paznju koju su posvecivali pozadini i arhitekturi tako da mislim da ce ovo biti zanimljivo stivo.
Ako neko hoce da pogleda malo vise slika : https://forum.ffa.hr/d/776-anime-kutak/203
Konačno sam i ja neki kurac dobil za poklon. Sad mogu lepo igrati nogač i skakati te igrati gumi-gumi do mile volje.
Kontam da cu i ja sebi jedan macnut za vikend.