Flipper

Da izgleda kao jedini logican izbor, ali ista mozda i manja placa u novu sredinu nekako me ne vuce. Mozda san u kurcu ali je tako.

Da je veca placa nebi se puno mislio

Miro poslat ću ti link gdje sam se zaposlio. Da nekakav posao dogovorimo. Samo HDZ i sloga.

Nisi u kurcu, odluči za ono gdje ćeš ti biti najzadovoljniji.

6 dana kasnije

@Flipper želim ti sretno na novom početku! Samo hrabro dalje!

Uzeo ovo cudo za 15 eura i gustam ko prasac.

Kad 3 covjeka naprave igriviju igru od AAA devova 😃

Na zadnjem poslovnom putovanju sam se pocastio Sailor Moon figuricom a kad sam se vratio kuci docekali su me Starfield kontroler i NTSC verzija Eternal Darkness-a.

L'eauparkenzo mi pri kraju, a s obzirom da je period devedesetih najbolji, izbor je jasan.🤣

Stigao pre neki dan i Gameboy Advance SP sa tri igre.

Maria sam zadrzo a Narniju i gospodju Barbiku sam odma prodao za sitne pare (tolko i "vrede")

I upravo pokupio Lunar Knights za DS, jos uvek zapakovan (uskoro ne)

ako zajebem odem po novi ps5 😂😂

AbelKOsMos Na zadnjem poslovnom putovanju sam se pocastio Sailor Moon figuricom

Da je meni znati kako objasniš cariniku svoje fetiše. Radije bi da me zaustavi sa svjetlećim but plugom. Bilo bi me manje sram reći da je za mene.

weky

But plug je bio odmah posle figurine, pa su se vise na to orijentisali.

weky Ima i svjetlećih??

Zero

Dobar je, klasik, malo retro ali super je i dan danas, nije skup a miriše kao nešto što bi vrlo lako koštalo 30 eura više od cijene koju platiš. I ne ispari za 30min. 👍

Kad ovaj potrošiš slobodno pogledaj malo D&G anthology liniju, nisu napumpali cijene (još), nađe se za 29-38 eura 100ml a mirišeš kao gospodin.

Pratite me za više recepata.