Što ste zadnje kupili ili dobili?
Uzeo ovo cudo za 15 eura i gustam ko prasac.
Kad 3 covjeka naprave igriviju igru od AAA devova
AbelKOsMos Na zadnjem poslovnom putovanju sam se pocastio Sailor Moon figuricom
Da je meni znati kako objasniš cariniku svoje fetiše. Radije bi da me zaustavi sa svjetlećim but plugom. Bilo bi me manje sram reći da je za mene.
But plug je bio odmah posle figurine, pa su se vise na to orijentisali.
fensisuperstar Će reć jok?
Imao sam i prije Homme, pa ono…
Zero probaj crveni (parfem) zna bit na nottinu na akciji dobroj. ja sam ga baš usrao za male pare
Dobar je, klasik, malo retro ali super je i dan danas, nije skup a miriše kao nešto što bi vrlo lako koštalo 30 eura više od cijene koju platiš. I ne ispari za 30min.
Kad ovaj potrošiš slobodno pogledaj malo D&G anthology liniju, nisu napumpali cijene (još), nađe se za 29-38 eura 100ml a mirišeš kao gospodin.
Pratite me za više recepata.
fensisuperstar Koji, Red King ili Le parfum? Ma ja sam uzeo još par stvari uz to i išlo je 15% popusta u dm-u. A vidim da je akcija na tom Notinu, ali regularne cijene su im napuhane pa i ne vidim u čemu je točno stvar ili nešto propuštam?
oxi Kad ovaj potrošiš slobodno pogledaj malo D&G anthology liniju, nisu napumpali cijene (još), nađe se za 29-38 eura 100ml a mirišeš kao gospodin.
Vidim da se razumiješ u parfeme, naravno kao većinu žena.
Šta misliš o ovom? Od D&G-a je, Dobio sam ga na poklon tak da ga povremeno koristim jer mi je dragocijen pa ga šparam . Meni je solidan jer nema previše napadan i agresivni miris.
Inače sebi odaberem po meni prihvatljivom mirisu generične više su to sprejevi nek parfemi ali ajd cijena im je prihvatljiva poput AXE, Fa, Old Spice, Nivea itd.
TITANXIS Vidim da se razumiješ u parfeme, naravno kao većinu žena.
Nije stvar u međunožju, samo cijenim kada ljudi drže do higijene (prvenstveno tuširanje) i malo se naprskaju sa mirišljavom vodicom. Naglasak na malo. A o muškim parfemima sam se educirala prije x godina kada sam zaručniku počela kupovat njegovu mini kolekciju jer ipak ja ga mirišem i ne želim bio terorizam u blizini sebe.
The one je super, meni je osobno dobar za ljeto jer ne traje posebno dugo na koži, radije pošpricaj odjeću ako želiš da traje više od 4 sata. Ali opet, klasik, iako dosta ljudi ga nosi posebno u klubove. Ali dovoljno je "rijedak" u moru dior sauvage-a i versace erosa koji koriste svi i njihova mama.
Slobodno ga koristi, parfemi su tu da se koriste, i uvjek sam za kalitetnije stvari, jer po meni, perfem bi trebao bit ko luda bivša cura koja te ne želi ostavit na miru nikad, jedan špric bi trebao držat cijeli dan dok se ne opere sa kože.
oxi Nije stvar u međunožju
fensisuperstar probaj crveni (parfem)