danko-b sanzo U zalagaonici u Zagrebu, tak sam zadnji put uzeo god of war Ragnarok za 120 kn za ps5, al sam ga odmah prodao za 350 jer nisam ni imao tad ps5.
danko-b Twillight Nema bajo, to kak te potrefi. Imali samo miles morales od 20 eura, Hogwarts legacy i 3 kopije all stara.
pmihic78 Nisam još, ali idem sutra pa mislim da se broji. Ove sluške: Našao na Linksu, a kronično mi trebaju nove jer su mi se strgale HyperXice nakon 5 godina korištenja, rekoh ajde da probamo nešto luksuznije, možda ne oglušim do 40te.
Fenix pmihic78 pozdrav, slobodno otvoriš novu diskusiju, izpromoviraš svoj site i pokupiš backlink. Nemamo problem s time, a ovo je malo previše prozirno
Fenix Brijac meni je dobra Promotheus aplikacija. Ne toliko za tehnikaliju koliko za špeceraj. Upišeš što te zanima i izbaci ti gdje je sve na akciji
Miro Flipper Ja san na krizanju Ostani di jesi Odi na drugo misto za duplo vecu placu i rad i obaveze Ugnjezdi se u drzavnu sluzbu
Miro Flipper Da izgleda kao jedini logican izbor, ali ista mozda i manja placa u novu sredinu nekako me ne vuce. Mozda san u kurcu ali je tako. Da je veca placa nebi se puno mislio
Flipper Miro poslat ću ti link gdje sam se zaposlio. Da nekakav posao dogovorimo. Samo HDZ i sloga. Nisi u kurcu, odluči za ono gdje ćeš ti biti najzadovoljniji.
DarkPunisher Uzeo ovo cudo za 15 eura i gustam ko prasac. Kad 3 covjeka naprave igriviju igru od AAA devova 😃
AbelKOsMos Na zadnjem poslovnom putovanju sam se pocastio Sailor Moon figuricom a kad sam se vratio kuci docekali su me Starfield kontroler i NTSC verzija Eternal Darkness-a.
weky AbelKOsMos Na zadnjem poslovnom putovanju sam se pocastio Sailor Moon figuricom Da je meni znati kako objasniš cariniku svoje fetiše. Radije bi da me zaustavi sa svjetlećim but plugom. Bilo bi me manje sram reći da je za mene.