danko-b sanzo U zalagaonici u Zagrebu, tak sam zadnji put uzeo god of war Ragnarok za 120 kn za ps5, al sam ga odmah prodao za 350 jer nisam ni imao tad ps5.
danko-b Twillight Nema bajo, to kak te potrefi. Imali samo miles morales od 20 eura, Hogwarts legacy i 3 kopije all stara.
pmihic78 Nisam još, ali idem sutra pa mislim da se broji. Ove sluške: Našao na Linksu, a kronično mi trebaju nove jer su mi se strgale HyperXice nakon 5 godina korištenja, rekoh ajde da probamo nešto luksuznije, možda ne oglušim do 40te.
Fenix pmihic78 pozdrav, slobodno otvoriš novu diskusiju, izpromoviraš svoj site i pokupiš backlink. Nemamo problem s time, a ovo je malo previše prozirno
Fenix Brijac meni je dobra Promotheus aplikacija. Ne toliko za tehnikaliju koliko za špeceraj. Upišeš što te zanima i izbaci ti gdje je sve na akciji
Miro Flipper Ja san na krizanju Ostani di jesi Odi na drugo misto za duplo vecu placu i rad i obaveze Ugnjezdi se u drzavnu sluzbu
Miro Flipper Da izgleda kao jedini logican izbor, ali ista mozda i manja placa u novu sredinu nekako me ne vuce. Mozda san u kurcu ali je tako. Da je veca placa nebi se puno mislio
Flipper Miro poslat ću ti link gdje sam se zaposlio. Da nekakav posao dogovorimo. Samo HDZ i sloga. Nisi u kurcu, odluči za ono gdje ćeš ti biti najzadovoljniji.
DarkPunisher Uzeo ovo cudo za 15 eura i gustam ko prasac. Kad 3 covjeka naprave igriviju igru od AAA devova 😃