Fetty

Hvala drug. Nažalost kako je bookdepository nestao, postalo je malo teže za nabaviti, ali konkretno ovu sam nabavio preko awesomebooks

https://www.awesomebooks.com/book/9781789091564/the-art-of-death-stranding

Inače, šteta je za ovako dobru cijenu propustiti, pogotovo kako vremenom dobijaju na vrijednosti knjige. Recimo ovu:

sam platio kada je izišla negdje oko 50$. Sada vrijedi (barem ako je suditi prema ebayu itd.) oko 400 - 500$ pre-owned. Ista stvar s Control making of knjigom itd.
Iako ja recimo nikad ne bih prodao svoje knjige, jer dosta njih ima i sentimentalnu vrijednost.

Danas se pazarilo.

Digao Deluxe Edition FFXVI koji se trenutno igra (do duse vecinu dana nisam bio u mogucnosti).

Mozda i vaznije navatao sam prve dve epizode Xenosage lokalno, kao i Atelier Iris 2 i KH 2 koji mi je falio.

Decko je ocigledno odlucio da se oprosti od jebackih igara, imao je Xenosaga III ali je cena bila jaka za mene, pored toga Devil summoner 1 i 2 takodje sa ogromnim cenama, Chrono Trigger, Shadow Hearts 2, Star ocean, par Grandia i jos nekolicinu jebackih i paprenih igara.

Ja sam na kraju digao ovo i zadovoljan otisao kuci.

Nabavio drugu ediciju steelbooka

ThaUrban Kad bi mi prepisao svoju Miatu, dalo bi se nešto dogovoriti.😏

Mislite da je dobra cijena, jos dobio 1 euro popusta za gotovinu 🤣

sanzo

U zalagaonici u Zagrebu, tak sam zadnji put uzeo god of war Ragnarok za 120 kn za ps5, al sam ga odmah prodao za 350 jer nisam ni imao tad ps5.

Twillight

Nema bajo, to kak te potrefi.

Imali samo miles morales od 20 eura, Hogwarts legacy i 3 kopije all stara.

Nisam još, ali idem sutra pa mislim da se broji. Ove sluške:

Našao na Linksu, a kronično mi trebaju nove jer su mi se strgale HyperXice nakon 5 godina korištenja, rekoh ajde da probamo nešto luksuznije, možda ne oglušim do 40te.

pmihic78 pozdrav, slobodno otvoriš novu diskusiju, izpromoviraš svoj site i pokupiš backlink. Nemamo problem s time, a ovo je malo previše prozirno

Al prvo malo poradi na stranici, mobile view je katastrofa (desktop nisam ni gledao).

Brijac meni je dobra Promotheus aplikacija. Ne toliko za tehnikaliju koliko za špeceraj. Upišeš što te zanima i izbaci ti gdje je sve na akciji

Flipper

Ja san na krizanju

Ostani di jesi

Odi na drugo misto za duplo vecu placu i rad i obaveze

Ugnjezdi se u drzavnu sluzbu