Solid_Snake predobro izgleda. Gdje si uzeo Death Stranding?
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Hvala drug. Nažalost kako je bookdepository nestao, postalo je malo teže za nabaviti, ali konkretno ovu sam nabavio preko awesomebooks
https://www.awesomebooks.com/book/9781789091564/the-art-of-death-stranding
Inače, šteta je za ovako dobru cijenu propustiti, pogotovo kako vremenom dobijaju na vrijednosti knjige. Recimo ovu:
sam platio kada je izišla negdje oko 50$. Sada vrijedi (barem ako je suditi prema ebayu itd.) oko 400 - 500$ pre-owned. Ista stvar s Control making of knjigom itd.
Iako ja recimo nikad ne bih prodao svoje knjige, jer dosta njih ima i sentimentalnu vrijednost.
- Uređivano
Danas se pazarilo.
Digao Deluxe Edition FFXVI koji se trenutno igra (do duse vecinu dana nisam bio u mogucnosti).
Mozda i vaznije navatao sam prve dve epizode Xenosage lokalno, kao i Atelier Iris 2 i KH 2 koji mi je falio.
Decko je ocigledno odlucio da se oprosti od jebackih igara, imao je Xenosaga III ali je cena bila jaka za mene, pored toga Devil summoner 1 i 2 takodje sa ogromnim cenama, Chrono Trigger, Shadow Hearts 2, Star ocean, par Grandia i jos nekolicinu jebackih i paprenih igara.
Ja sam na kraju digao ovo i zadovoljan otisao kuci.
- Uređivano
Koja zalagaonica i ima li ih još na lageru?
Al prvo malo poradi na stranici, mobile view je katastrofa (desktop nisam ni gledao).
- Uređivano