Kikiller droga vjeruj mi. Fantasticna igra, fantastican rpg i odlicno kartanje. Uzivat ces. Trenutno na masivnom popustu na Steamu

Uuuuuf volio biiii,PAF! 149 kn! Nema popusta,čekat će se 😃

Uzeo malo kvalitetniji stalak / dodatno hlađenje za laptop:

Spustio temperaturu za 5-8 stupnjeva, taman mogu fino gejmati / forsati laptop s heavy work taskovima, a da ventilatori ne rade na najjače. U idleu je sada CPU od 35-50 stupnjeva, GPU oko 35 stupnjeva. Pod max opterećenjem (npr dok igram Battlefiled), CPU ide između 82 do 90, GPU max do 72-3 stupnjeva (u pravilu ispod 70 stupnjeva). Još se malo poigrao s fan curveom dok nisam došao do RPM-a koji ima odličan balans minimalne buke i dovoljno guranja vrućeg zraka van bez da idem u zonu gušenja performansi. Za takav uređaj od 2,3kg, stvarno super rezultati, posebice zbog Ryzen procesora kojem je općenito ok da radi s većim temperaturama.

f_i_c_o trebao je biti platinum all me zvali iz adma kaze nema ga u trgovini netko ga ne rezervirao vec ili kupio

Deadwalker kad bi ga sad otvorio i stavio thermal grizli extreme pastu ili thermal grizli conductonaut spustio bi temperaturu za jedno 15 stupnjeva jos 😃
      MIslim samo kazem nemoj to raditi slucajno ali ono kad ti ode garancija recimo

Deadwalker ali fakat nevjerojatno brutalno. Zajebano za stavit u pičku materinu (tekući metal) ali na laptopima radi čuda. Čudi me što top tier laptopi koji koštaju po 15+ soma kuna ne dolaze sa takvim sranjima. Znači ubiješ konkurenciju ili matičnu ploči iproc ako zajebeš ali kuzimo se

Evo stiglo,malo zakasnio poklon bod borom al evo i mene u zajednici.

PSN ID Kikiller

Imam sve fizicke kopije, ali morao sam i na Steamu. Krecem vanillu, bez modova