Uzeo malo kvalitetniji stalak / dodatno hlađenje za laptop:

Spustio temperaturu za 5-8 stupnjeva, taman mogu fino gejmati / forsati laptop s heavy work taskovima, a da ventilatori ne rade na najjače. U idleu je sada CPU od 35-50 stupnjeva, GPU oko 35 stupnjeva. Pod max opterećenjem (npr dok igram Battlefiled), CPU ide između 82 do 90, GPU max do 72-3 stupnjeva (u pravilu ispod 70 stupnjeva). Još se malo poigrao s fan curveom dok nisam došao do RPM-a koji ima odličan balans minimalne buke i dovoljno guranja vrućeg zraka van bez da idem u zonu gušenja performansi. Za takav uređaj od 2,3kg, stvarno super rezultati, posebice zbog Ryzen procesora kojem je općenito ok da radi s većim temperaturama.

f_i_c_o trebao je biti platinum all me zvali iz adma kaze nema ga u trgovini netko ga ne rezervirao vec ili kupio

Deadwalker kad bi ga sad otvorio i stavio thermal grizli extreme pastu ili thermal grizli conductonaut spustio bi temperaturu za jedno 15 stupnjeva jos 😃
    MIslim samo kazem nemoj to raditi slucajno ali ono kad ti ode garancija recimo

Deadwalker ali fakat nevjerojatno brutalno. Zajebano za stavit u pičku materinu (tekući metal) ali na laptopima radi čuda. Čudi me što top tier laptopi koji koštaju po 15+ soma kuna ne dolaze sa takvim sranjima. Znači ubiješ konkurenciju ili matičnu ploči iproc ako zajebeš ali kuzimo se

Evo stiglo,malo zakasnio poklon bod borom al evo i mene u zajednici.

PSN ID Kikiller

Imam sve fizicke kopije, ali morao sam i na Steamu. Krecem vanillu, bez modova

fensisuperstar kompa ma sta je ovo? Strafe left i right, cucanj, prone, nosenje leseva, razliciti modovi pucanja, balistika, dinamicko osvjetljenje, umjetna inteligencija ubija… nemogu vjerovat

Sterlok Ček jel to onaj koji si linkao prije desetak dana?

Daj svakako javi dojmove…kako je za filmove u mraku…mali mi je 65" tv a nedam pare 😃

Budem ovaj vikend malo više isprobao, za sad je OK, ogromna slika je veliki plus, oštrina je OK, autofokus. Dojam je dosta lošiji od TVa ali tak mi je i kad gledam film u kinu prvih deset minuta. Ono kaj me baš razočaralo android 9 ne podržava hbo max moram vidjeti kaj se tu može. Ostale aplikacije rade i uredno vrti filmove sa usb stika . Možda nabavim i stropni nosač, za sad stoji na ormaru i baca mi sliku pre visoko.

Čini mi se to dosta mala rezolucija za cijeli zid. Baš me zanimaju dojmovi nakon vikenda.

Riješio hbo, moja greška. Par slika novi avatar trailer jubito

1 / 2

imam jedan par još od 2018, prošle sito i rešeto i dalje ništa nije puklo niti se odljepilo ni pohabalo, pa nek se nađe i drugi par. Super mi je jer imaju debeli đon a kako mi peta obično ode prva na bilo kojim drugim tenisicama, na buffalo-icama u 4 godine doslovno ništa.