Žena mora za TV reć da je premali, a za nešto drugo da je preveliko.
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Ja imam 65" a i žena se nebi bunila da je veći
- Uređivano
Ja sve više razmišljam o projektoru pored TV-a., gledao bi ga samo u totalnom mraku. Gledam istražujem i ima jeftinih
Byintek K45 LED projektor, Full HD, Android, WiFi, Bluetooth, 1 GB + 16 GB, bijeli | MALL.HR
Ima tko iskustva, slika ide do 200"
S tim jeftikanerima treba oprezno.
Večina ih ima užasnu sliku, onako ispranu a neki imaju svjetlinu užas užasa.
Također treba paziti koliko je radni vijek same lampe pa vidi jel ti xy sati ok.
Ja bi svakako prije kupnje isti isprobao, možda uzet preko weba pa vratiti unutar 14 dana ako nisi zadovoljan.
Također kod nekih ventilator za hlađenje rqdi gotovo uvijek, i znaju bit bučni i iritirati.
Tako da… na žalost i tu je kolko para tolko muzike.
I dalje sam za veci tv…ali možda bude tebi to ok.
- Uređivano
Ovi jeftini više ne koriste klasične lampe nego ledice, one nisu upitne oko trajnosti. Brijem da mi je vrijeme ofarbat sobu na novo, jer ne mislim kupovati platno pa naručit prek weba i probati. Ako ga metnem na plofon 3.8 m od zida trebao bi dobiti 120" sliku i koristio bi ga samo za filmove i serije po noći. TV svakak ostaje za sve ostalo…beš me hebe radoznalost, ali kak veliš probat pa vratiti ak to nije to. Naručim iza nove godine zbog ovog kuna/euro da se nekaj ne iskomplicira kod dostave ili vračanja.
Ispravio neke grijehe od prije i uzeo dva cat questa i Bastion koji čekam godinama za 60 kn.Stvarno su dobri popusti.Idem vidit još neki dobar indie.Jel ima neka kartaaška igra,onak rpg na karte kad vi našao
Uuuuuf volio biiii,PAF! 149 kn! Nema popusta,čekat će se
fensisuperstar sretno slaganje, nemoj da te nesto ujebe kao mene
chono jinxed
Uzeo malo kvalitetniji stalak / dodatno hlađenje za laptop:
Spustio temperaturu za 5-8 stupnjeva, taman mogu fino gejmati / forsati laptop s heavy work taskovima, a da ventilatori ne rade na najjače. U idleu je sada CPU od 35-50 stupnjeva, GPU oko 35 stupnjeva. Pod max opterećenjem (npr dok igram Battlefiled), CPU ide između 82 do 90, GPU max do 72-3 stupnjeva (u pravilu ispod 70 stupnjeva). Još se malo poigrao s fan curveom dok nisam došao do RPM-a koji ima odličan balans minimalne buke i dovoljno guranja vrućeg zraka van bez da idem u zonu gušenja performansi. Za takav uređaj od 2,3kg, stvarno super rezultati, posebice zbog Ryzen procesora kojem je općenito ok da radi s većim temperaturama.
Ljepo ljepo, vidim na napajanju se nije štedilo
f_i_c_o trebao je biti platinum all me zvali iz adma kaze nema ga u trgovini netko ga ne rezervirao vec ili kupio