The Dark Pictures- Switchback VR (PSVR 2)

Miro

Dobrodošao u klub.

Savjetujem ti da zaštitu odmah nabaviš, jer su mu ivice jako pogodne za ogrebati i skinuti boju.

Nightyx

Nemoras iskljucis i gledas kad oces

JoelDrake

Iman Galaxy Watch 2 i posao je lagano u kurac pa je dosla dobra ponuda od tcoma i uzeo sam ovo ali i dalje gledan kocku ako je kupim ovaj ide ženi.

Raziel

A ko ga jebe ne svida mi se ideja da moran masku i ja satu imati

doctorfreak toga kod Samsunga i Applea nema.

Ako to želiš, onda kineze tipa Xiaomi, Amazfit, Zepp, Huawei, OnePlus.

Poludim kad mi na običnom satu baterija ode za godinu dana, mislim da bi ovo sranje radije u zid bacio nego punio svaka dva dana.

buz malo mi čak fale stari klasični satovi, slažem se.

Tzereen Ja nosim većinom te klasične, imam ih 3 (Sanader za siromašne) pa onda eventualno petkom kad je na poslu casual friday imam onaj Amazfit T-Rex i nekad ga stavim poslije posla na ruku pa mi je to za slobodno vrijeme. No njemu baterija traje 10-ak dana i to mi je ok.

Miro A ko ga jebe ne svida mi se ideja da moran masku i ja satu imati

Ako ga planiraš svakodnevno nositi, vjerovatno ces u prvoj sedmici početi da primjećuješ parnice (osim na staklu),a onda će ti biti žao što me nisi poslušao.

Nabaviš si ovakvo nešto i ne misliš. Ja za svoj imam 5 komada.

Raziel

Ma vidija san to ali mi ne izgleda lipo a i nije me bas brige sad je zima sat je pokriven pa se nece udariti….valjda

Ja isto ne volim stavljat futrole i zaštite. Samo kaj ih ja ni na mobitel ne stavljam.

Jebiga, ak padne, padne. Al ne pada mi.

Ni meni ne pada, ali se bome ni ne diže. 🤧

Tzereen

U uputstvima pise da poslije svake upotrebe pada znaci da ga ne koristis pravilno🤣🤣🤣🤣

@ "Raziel"#p485815

Jebate pa ja san manje svoga galaxy 2 stukao 🤣🤣🤣

Ali bas mi je zanimljivo da dok ne nosis sat nikad ne diras rukom nista eli je sat na ruci kao magnet je za svaku pizdariju zapinje.

Eto, dao 100kn, a dobio ništa. Tak će nam i plaće izgledat idući mjesec.