Garrus_V ja sam razmisljala uzet al cijena je previše, uvjek kad kupim nešto skuplje strah me da ne izgubim/pokidam pa mi to stvara nepotreban stres u životu.

oxi 100€ su bile ali se na poklon dobiju i buds live sluske koje trenutno pokusavam utopiti za 50ak eura na ebayu tako da i nije strasno 😄

Garrus_V ma di si uzeo za 100 eura, ja gledala neki dan 1200 kuna, zato sam i uzela JBL koje su me došle 100 eura

sta samo buds2 1200kn ili? isuse kriste, ja buds 2 i buds live u paketu za 104€ uzeo ali u njemackoj. ma nema sanse moj limit je rekao bih nekih 60-70€ jer realno cu ih izgubiti.

btw ako nekome trebaju buds live prodajem za 50€ 😁

Garrus_V btw ako nekome trebaju buds live prodajem za 50€

With peace and love ali stvarno si šupak. Moj komentar dolazi iz velike frustracije i ljubomore jer sam jako htjela baš buds live ali puno mi je bilo dat 1200 kuna. Eto.

😔

oxi pa vrati JBL ako je kupljen online. A uzmi ove onda od njega.

oxi stvarno si šupak.

@Tzereen vidiš. Tu smo mi pogriješili. Trebamo ovakvu žemsku naći. Sa kojom se možeš pošteno našajbati i koja će te poslati u tri lijepe pizde materine kad zasluzis. (i još te bude razapela u tekkenu!)

Tzereen ma poslano već i stiglo i otpakirano i gurnuto u ušni kanal, da nije već bi kupila od njega. A dobro nema veze.

Ako trazite solidne bezicne in-ear sluske moja preporuka su Anker Soundcore Liberty Air 2. Ja sam ih prije jedno pola godine uzeo na mall.hr za nekih 560kn, prije njih sam imao JBL T220 TWS koje su smece i totalno razocaranje za jednu tako jaku firmu.

Acer kao brend niti najgorem neprijatelju nebih preporučio. Podsjeća me na stare termonuklearne dane AMD-a kad he bilo normalno da sebe ne čuješ od buke ventilatora. Legion je što se tiče kvalitete izgradnje i hlađenja baš pri samom vrhu pored ROG-a ili možda čak G15 od Della. Napravio je pametno što je uzeo Lenovo pogotovo jer Acer daje godinu dana garancije za pravne osobe (bar kod nas).

Nexus

Taj Acer ima 100W GPU RTX 3070 i slabiji je od Legiona sa RTX 3060.

Također se grije užasno, ima najgoru Intel generaciju...

Ryzen 7 5800H u Legionu je Ryzen 5800x oslabljeni. Top CPU.
                RTX 3060 ide do 135 W pa igre na njegovom ekranu lete.
                Kad ga spojiš na TV ugodno je igrati i na 4k po recenzijama, pogotovo uz DLSS.

Nakon dugo razmatranja, odlučio sam se za ovaj. So far, so good.

Koliko vidim sličan je tom gore, samo što je kod mene 15" i ima 512 ssd-a.

Torla ja sam jako puno očekivao od njih. Ipak su od foundera OnePlus telefona.

Ali većinu recenzija kaj sam pogledao kažu da je lila. Šteta.

Tzereen Torla ja sam jako puno očekivao od njih. Ipak su od foundera OnePlus telefona.

Ali većinu recenzija kaj sam pogledao kažu da je lila. Šteta.

Aha

Al u tom cjenovnom rangu, jel ima boljih?
                  Jer ove imaju i noise cancelling...

Gore spomenute Ankerove...

Kakve su one?
                  Iako mislim da nemaju tu opciju...

Torla sorry, nisam baš za kompom.

Anker znam da je jako dobro prihvaćen. Nisam ziher koji model. Soundcore II možda?

Koji je to cjenovni rang? 100eura?