Good guy Samsung, kupovinom Galaxy Watch 5 poklonili mi Galaxy Buds Live, i tako me riješili dužnosti rođendanskog poklona ženi. S tim da će ona misliti da sam je htio iznenaditi jer već neko vrijeme traži pristojne sluške, tako da mi je ovo win-win situacija Ha-Ha-Ha

Ljubavi, kupio sam ti grah za uši.

Malo sam si počastio slomljena rebra novom igračkom. 😁

Stigli Edifier MR4, samo bum rekao da sam budala kaj si nekaj takvoga nisam kupio ranije…raj za uši.

• [deleted]

Apple watch ultra s trail loopom

[deleted]

Kad se malo poigras baci dojam na forumu, ja ga uziman ako se prebacin na iphone

Dobro pokazuje vrijeme.

Picek Deuter ti opcenito ima vrhunske ruksake za planinarenje i zimske sportove. Top proizvodac sta se mene tice.

Da ovo im je bike serija boljoj polovici uzeo narančasti jer mrzi narančastu, a sebi sam uzeo zeleni jer joj je ta zelena prekričava. Svima dobro 😂
    Ako planiraš neke duže ture sa svojom makinom da si uzmeš rezervnu opremu i tak neke sitnice definitivno ga preporučam.
    Nisu baš prejeftini, ali vrijede svake kune.

Xbox Series x 🙂

(bacim slike kad dojdem doma)

Stiglo stvari.

Drago mi je sto sam navatao Perfect Blue steel, ovo mi jedan od drazih anime filmova a nisam ga imao u fizickom izdanju tako da je ovo 2 u 1.

The Thing dodje sa jos malim bonusom ali stel je glavni razlog.

Lionsgate razbija pricu oko dizajna steelova i slip covera, uvek se uklapaju u dizajn i sliku na jebene nacine, tamo iza je i Deliverance steel…nikad pogledo film ali cuo super stvari.

Mange - i dalje se popunjava Shuzo Oshimi, trenutno citam samo njegove radove.

Stigla i knjiga kojoj se bas veselim A guide to Japanese role Playing Games

Malo sam prelistao kroz nju bas i izgleda super, prvo odlican kover, tvrde korice i mnostvo informacija unutra, od uticaja na JRPG, istoriju i prolazak kroz vece i serijale i velika imena zanra, knjiga takodje nosi sa sobom mnogo informacijama o JRPG igrama iz svih vremenskih perioda i za dobar deo naravno nisam ni cuo.

Bice ovo super citanje, plus dizajn iznutra je ++++

Stigla jedna igra

I naj djeva Persone 5.

chono Kod Intela se dogodilo ono što se nikad nije. Matične su gotovo skuplje od procesora 😃

Jučer mi se frend hvali uzeo sam novi i5 za 1600kn, i matičnu za 1800.

😃

ikral Jel mi može netko obajsniti razlog zašto je ovolika pomana za ovime?

Među ružnijim tenisicama koje sam vidio, a za stotinjak kuna sumnjam da su tako udobne da bi opravdale 2500 eura po kolko su se prodavale na ebayu nedavno.