led_zeppelin Idi..bolje trošit vrijeme na to nego čitat o idiotarijama koje pišemo ja i weky.

Majketi na kaj mi je spao život kad na gamerskom forumu raspravljam o ck gacama.

doctorfreak Ma simpatični ste svi. Realno da se svi oko svega slažemo bilo bi poprilično dosadno. P.s moram čekati da se skine ( nemam optiku 😢 )

weky Preveliko analiziranje oko novaca i isplativosti troši previše životne energije koja se može potrošiti na lijepe stvari u životu, baš kako bi i trebalo.

U Globalu se slažem sa napisanim, ali nije baš sve tako crno i bijelo. Ima previše varijabli u životu da bi se tako prolazilo kroz život, osim ako nemaš nekoga tko financira sve tvoje troškove u životu bez obzira o kakvim se troškovima radi.

led_zeppelin slazem se za udobnost ali nazalost ukupna kvaliteta im je jako losa, duze mi traju bokserice iz Lidl-a nego sto su ove od CK. Hugo Boss slicna stvar.

joj lidle bokesrice su mi užas… nemrem to nositi na chino hlače, uvlače se u šupak,… 😬

zadnje piknuo "žudnja za životom". Biogrfija van gogha

Zadnje sto sam dobio je covid, dosao red i na mene

ATA/IDE kištra sa 320GB HDD, za prebacivati igre na PS2 😜

Good guy Samsung, kupovinom Galaxy Watch 5 poklonili mi Galaxy Buds Live, i tako me riješili dužnosti rođendanskog poklona ženi. S tim da će ona misliti da sam je htio iznenaditi jer već neko vrijeme traži pristojne sluške, tako da mi je ovo win-win situacija Ha-Ha-Ha

Ljubavi, kupio sam ti grah za uši.

Malo sam si počastio slomljena rebra novom igračkom. 😁

Stigli Edifier MR4, samo bum rekao da sam budala kaj si nekaj takvoga nisam kupio ranije…raj za uši.

• [deleted]

Apple watch ultra s trail loopom

[deleted]

Kad se malo poigras baci dojam na forumu, ja ga uziman ako se prebacin na iphone

Dobro pokazuje vrijeme.