led_zeppelin Idi..bolje trošit vrijeme na to nego čitat o idiotarijama koje pišemo ja i weky.
Majketi na kaj mi je spao život kad na gamerskom forumu raspravljam o ck gacama.
led_zeppelin Idi..bolje trošit vrijeme na to nego čitat o idiotarijama koje pišemo ja i weky.
Majketi na kaj mi je spao život kad na gamerskom forumu raspravljam o ck gacama.
doctorfreak Ma simpatični ste svi. Realno da se svi oko svega slažemo bilo bi poprilično dosadno. P.s moram čekati da se skine ( nemam optiku )
weky Preveliko analiziranje oko novaca i isplativosti troši previše životne energije koja se može potrošiti na lijepe stvari u životu, baš kako bi i trebalo.
U Globalu se slažem sa napisanim, ali nije baš sve tako crno i bijelo. Ima previše varijabli u životu da bi se tako prolazilo kroz život, osim ako nemaš nekoga tko financira sve tvoje troškove u životu bez obzira o kakvim se troškovima radi.
led_zeppelin slazem se za udobnost ali nazalost ukupna kvaliteta im je jako losa, duze mi traju bokserice iz Lidl-a nego sto su ove od CK. Hugo Boss slicna stvar.
joj lidle bokesrice su mi užas… nemrem to nositi na chino hlače, uvlače se u šupak,…
zadnje piknuo "žudnja za životom". Biogrfija van gogha
Zadnje sto sam dobio je covid, dosao red i na mene
Drš se!
DarkPunisher Predobro!
Ljubavi, kupio sam ti grah za uši.
Dobro pokazuje vrijeme.