Solid_Snake Fico Ponestaje mi polako steelbookova za sakupljati 🤣 Ako izuzmem american only steelove, ostaje samo par još "mračnih" želja 🤣
Fico Solid_Snake* Dan danas se usred noći nasumice sjetim onog plavog Sekiro steelbooka. Najljepši kojeg sam ikada vidio…
doctorfreak Inače takve steelbookove može moj kolega radit sa laserom…baš sam mu predložio neki dan..pa ce napravit 2-3 komada…postam kad napravi
bosscorelli AbelKOsMos Koji k , ja sam mislio da su u tim NIER igrama seks roboti, ovo vise vuce na Conana/lotr. /s
AbelKOsMos Stiga jos koji steel i nesto za procitat. Jedva cekam Heat nanovo pogledati. Edge of tomorrow dodje sa jos nekim karticama, posterima i sl…al mi se nije dalo slikat. I po koja Manga, Shuzo Oshimi se polako i zasluzeno siri po "polici".
Picek Danas prednaručio Samsung Galaxy Z Fold 4 i produžio ugovor u Hrvatskom Telekomu. Mob stiže za cca 2 tjedna 😊
oxi Picek sad bi ti rekla: ali ALI strgat će ti se ekran i taj fold će ti bit vidljiv na ekranu nakon dvije tri godine! Ali onda se sjetim da skoro svaki mobitel se i mjenja nakon dvije, tri godine jer takav im je rok trajanja i neću napisat ništa nego bit vesela što ćeš imat super i zanimljiv mobitel.
master_x oxi Ja mijenjam svake 4 god. Eto imam još uvijek Zamzung Galaxy S10 kupljen 2019.god. i odlično me služi.Nema potrebe za novim mobitelom.Ažuriranja za sistem i dalje stižu.Baterija je neznatno izgubila snagu.Nema zastajkivanja i nikakvih problema.Tako da nema smisla za kupnjom novog mobitela.
Picek oxi mijenjam mobitel svake 2 godine kako mi istekne ugovor, a stari onda dam mami ili tati, oni su prezadovoljni 🙂
fensisuperstar Dobio sam glavobolju. Hvala @Fenix u a i meni budali što sam rekao drugu da toči duplo gina na svaku čašu.