Fenix mislio uzeti mozda k4 ali onako skoro 2000 kuna kosta. Ono pricam sa likom kaze mi da je kvalitetniji i sve ali ono za moje potrebe nije potrebno. A k2 je bacanje novaca

A sto se tice kompresora svi kompresori i tom cijenovnom rangu su isti made i china. Samo oblik i neke male cake. Ako zelis vidit razliku u kompresorima trebas otici na profi linije proizvoda koji su po 5+ soma kuna. Meni nepotrebno. Imam 5 godina bauhaus garancije. Ako traje 5 godina, isplatilo se.

A za gardenu su mi svi rekli. Jbga komad 50 kuna ali kupio si ga sad i to je to.

raptileos Zadnje što sam kupio 😁

I kakav ti je mikrofon? Valja li to za voice acting zna li itko?

Brijac meni je mikrofon top ! za snimat gameplay komentare i ostale videje a i za live stream 🙂

Stiglo jos Steelova.

Total Recall izgleda jebeno savrseno (osvetljenje je uzas)

Terminator 2 (polako se gomilaju Schwarz filmici)

The Hurt Locker je predivnog dizajna (Lionsgate uvek odradi jeben posao sa slipom i steelom)

I onda ono sto sam bas cekao da stigne The VVitch Limited Edition.

Odlicno pakovanje i prelep dizajn, i veoma fina kniga o filmu i ostalim stvarima (tvrda korica)

Torgue

Jingle All The Way bi uzeo cim iskoci nedje.

Jebeni Turbo Man <3

Jel imaš neki grupni foto švarcija.

Gran Turismo 7 Standard (digital)

Stiglo napokon po normalnoj cijeni. A sutra neradni dan xD. Čitamo se za mjesec dana 😃

Fico

Ponestaje mi polako steelbookova za sakupljati 🤣

Ako izuzmem american only steelove, ostaje samo par još "mračnih" želja 🤣

Inače takve steelbookove može moj kolega radit sa laserom…baš sam mu predložio neki dan..pa ce napravit 2-3 komada…postam kad napravi

Solid_Snake* Dan danas se usred noći nasumice sjetim onog plavog Sekiro steelbooka. Najljepši kojeg sam ikada vidio…

4 dana kasnije

Stiga jos koji steel i nesto za procitat.

Jedva cekam Heat nanovo pogledati.

Edge of tomorrow dodje sa jos nekim karticama, posterima i sl…al mi se nije dalo slikat.

I po koja Manga, Shuzo Oshimi se polako i zasluzeno siri po "polici".