AbelKOsMos Stiga jos koji steel i nesto za procitat. Jedva cekam Heat nanovo pogledati. Edge of tomorrow dodje sa jos nekim karticama, posterima i sl…al mi se nije dalo slikat. I po koja Manga, Shuzo Oshimi se polako i zasluzeno siri po "polici".
Picek Danas prednaručio Samsung Galaxy Z Fold 4 i produžio ugovor u Hrvatskom Telekomu. Mob stiže za cca 2 tjedna 😊
oxi Picek sad bi ti rekla: ali ALI strgat će ti se ekran i taj fold će ti bit vidljiv na ekranu nakon dvije tri godine! Ali onda se sjetim da skoro svaki mobitel se i mjenja nakon dvije, tri godine jer takav im je rok trajanja i neću napisat ništa nego bit vesela što ćeš imat super i zanimljiv mobitel.
master_x oxi Ja mijenjam svake 4 god. Eto imam još uvijek Zamzung Galaxy S10 kupljen 2019.god. i odlično me služi.Nema potrebe za novim mobitelom.Ažuriranja za sistem i dalje stižu.Baterija je neznatno izgubila snagu.Nema zastajkivanja i nikakvih problema.Tako da nema smisla za kupnjom novog mobitela.
Picek oxi mijenjam mobitel svake 2 godine kako mi istekne ugovor, a stari onda dam mami ili tati, oni su prezadovoljni 🙂
fensisuperstar Dobio sam glavobolju. Hvala @Fenix u a i meni budali što sam rekao drugu da toči duplo gina na svaku čašu.
Tzereen Kak to koristite? Parni broj i Peugeot je bolji od Mazde. Neparni broj i Fensi stavlja novu sliku.
bosscorelli Torgue Potvrđeno, Peugeot je bolji od Mazde. Ovo je dokaz da je kocka cisto zlo, nemojte kockat ljudi. Kocka unistava obitelji i forumske veze.