Što ste zadnje kupili ili dobili?
Udobne su jako.
Možda i najudobnije gaming slušalice.
Mic je užasan, a zvuk je ok.
Ako netko cilja na kvalitetu mikrofona, onda generalno neće ići na mikrofon ugrađen na same slušalice, nego na pravi mikrofon koji će biti na stalku ili direktno ispod/ispred.
Savjet, ne moraš izvlačiti taj mikrofon, trebao bi dovoljno dobro hvatati i kad je spremljen.
Odlican izbor.
I meni su prije godinu dana bile broj 1 za kupovinu dok nisam isprobao Cloud Flightice i spoznao bozanstvenu udobnost jednih gejming slusalica.
Definitivno cu si morati ispuniti zelju i posjedovati jedne Arctisove slusalice, jer nema sumnje da su odlicne na svakom nivou..
- Uređivano
Raziel Složiti ću se da su Arctis 7 odlične slušalice. Kvaliteta izrade jako dobra. Baš su robusne, metal i tvrda plastika.
Kvaliteta zvuka isto super. Mic solidan. Baterija traje jako dugo...
S druge strane Arctis i i udobnost ne mogu staviti u istu rečenicu.
Meni su bile neudobne za duže korištenje. Nisu baš ni lagane.
Po ljeti kada bi bilo toplije u sobi ih uopće nisam mogao koristiti jer bi mi se uši doslovno kuhale u njima.
Što se udobnosti tiče uopće nisam zadovoljan. Zato mi već 2 godine skupljaju prašinu u ladici i koristim druge daleko udobnije ( i overall bolje).
StarFox_N S druge strane Arctis i i udobnost ne mogu staviti u istu rečenicu.
Ja sam na Arctis 9 i čuo sam da su neke sitne izmjene napravili radi udobnosti baš zbog toga što si spomenuo, da jednostavno se osjećao umor nakon duljeg perioda nošenja. Moram priznati da je devetka stvarno solidna po pitanju udobnosti, a tu sam picajzla s obzirom da nosim naočale.
Nisu baš ni lagane.
Ovo svakako stoji, nisu baš najlaganije na tržištu.
- Uređivano
@Skellington koliko si platio joystic?
danko-b a 400kn, nigdje drugdje nisam naletio na jeftiniji barem kod nas za black friday. Sancta jedino davala uz mastercard kupnju popust na joy.
Skellington
Ja uzeo u 10 mj. to jest dobio na poklon isto iz sancte za 476 kn... bas su preskupi, uopce im ne pada cijena.
Ja sam sebi kupio na BF 2020 ( Santa Domenica ) za 270 kn , tek sada vidim koliko je ove godine us... BF
Lego adventski kalendar i još jedan hand made adventski kalendar, 24 mini vrećice pune slatkiša. Best wife ever.
- Uređivano
Hebote kad se sjetim prije 2-3 godine kupio Dualshock 4 za 239 kn, a sad 400 kn. Isto tako PS4 Slim 1500 kn, a sad ne ide ispod 2000 kn.
Brijac Također, plus sam na shake and take-u imao 50kn ekstra i uzeo sam 2 za 500 kuna. A sad sam zadovoljan kad uzmem za 400kn joy.
- Uređivano