Što ste zadnje kupili ili dobili?
- Uređivano
Stari mi je imao tumor debelog crijeva a to sranje je vrlo nasljedno,41.g. sam pregazio a nekad se ne živi baš sportski.
Meni je osobno najgore to što piješ laksativ dva dana a nakon pregleda si strašno napuhan pa moraš prdit.Stvarno sam bio heroj pa sam prdnio par puta dok sam imao proljev.
Treba otić na to poslije 40. svakak.Tak da možeš nastavit po starom kasnije
- Uređivano
Ajmo o kulenovojskopiji i inim stvarima u blebetaonicu.
Muka mi je jer bi i ja trebao na pipkanje uskoro.
Jučer sam kupio komp - ode laganih 16 kila kuna
yakuza_stinger Đe, sklopljeno ili u komponentama? Jel bilo i periferije? Ne drži nas u neizvjesnosti, ajmo van s detaljima.
Otišlo 9000kn na auto ovaj mjesec, još 5500 u najavi za idući mjesec ali bar sam miran sad (nadam se) neko vrijeme i imam nove felge pa eto ako se to računa.
- Uređivano
Koja provokacija, kupio komp i nije stavio cijelu konfiguraciju.. ccc
Ovo tu sve:
Intel Core i5-12600K 3.7GHz LGA1700
Noctua NH-D15
Gigabyte Z690 UD, DDR4, s1700, Z690 UD DDR4 G10
Samsung SSD 1TB 980 M.2, PCIe 3.0 x4, MZ-V8V1T0BW, 600TBW
MSI RTX3070Ti VENTUS 3X, 8GB, GDDR6X, V505-024R, LHR
DDR4 16GB (2x8) Patriot 4000MHz Viper Steel, PVS416G400C9K
Napajanje EVGA 750W modularno, ne znam više na pamet jer sam nešto mijenjao kod kupovine
Be Quitet Pure Base 500DX case
i wi fi antenicu za gigabitni net jer mi se neda provlačit kabel, pleb sam ko Fićo
Možda sam mogao i bolje složit i ugurat još koji keks rama, al više mi se nije dalo zezat s time
u ADM-u sam uzeo pa da mi usput i slože
yakuza_stinger ugurat još koji keks rama
Jedino mi je to i upalo u oko, malo mi je nekak 16GB za konfu od 16000 kn. Šteta jedino što si u ADM-u uzeo, oni su žešći cigani za reklamacije, svima bi preporučio Futura IT trgovinu.
Brijac ako bude problema, javim ti se
Da, količina RAMA je jedini veliki minus te konfiguracije, ali ga i najlakše/najjeftinije riješiš
Fenix vjerojatno i budem,
tako da sam idući tjedan all set