darkfenix Genesis Ma od kad sam na S8+ dobio burnin (mislio sam da je nemoguce na mobu ga dobit btw)pusem na ladno.
doctorfreak darkfenix Moram priznat da od s10 serije na dalje nisam vidio burn-in..na s8 i s9 često…i naravno starije note linije… Možda je i bila koja iznimka…koje se ne sjećam…ali pitaj Boga tko je i kako koristio taj uređaj.
Deadwalker Ja na kraju ipak uzeo LG C1, bio je to izazov namontirati na zid imajući u vidu ultra tanak format ekrana i strah da ako malo jače pritisnem TV, da će to odmah puknuti. Slika je doduše apsolutno jebena tako da jedva čekam pogledati nešto jače produkcije.
Brijac Deadwalker bio je to izazov namontirati na zid imajući u vidu ultra tanak format ekrana i strah da ako malo jače pritisnem TV, da će to odmah puknuti. Tako je i meni bilo. Preznojio sam se 10 puta dok ga nisam stavio na zid.
Deadwalker Brijac i onda ga stavim na zid i skužim da nisam ustekao prvo napajanje i antenu, a prostora od nosača jedva za ruku novorođenčeta. Fun times 😅
Brijac Deadwalker Ja sam ga nekako jedva stavio na nosač na zid pa skužio da mi je ipak pre nisko. Onda skidaj, podešavaj nosač i ponovno 😆
Miro ThaUrban Edc nozi trenutno vise volim skupljati nego igre buz A po igrama sto ima za igrati more ko oce skakati nece se nista propustiti
Kikiller Dobio sam danas 90 cm kabla u dupe.Preporučio bih svim prijateljima a posebno neprijateljima. Pregledom je utvrđeno da je sve ok,što je najvažnije.
Torla Kikiller Dobio sam danas 90 cm kabla u dupe.Preporučio bih svim prijateljima a posebno neprijateljima. Pregledom je utvrđeno da je sve ok,što je najvažnije. Ne stvarno, jel podnošljivo, ok, katastrofa? Al najbitnije je da je sve v redu…..
Kikiller Torla Čak i nije do prvog zavoja crijeva,tu je sjebano,mora kabel proć dalje,pa dođeš do drugog zavoja,isto sjebano. Sveukupno sam 10 min bio na stolu.Ide to.
Nexus Torla Ne stvarno, jel podnošljivo, ok, katastrofa? Mislim da je sve podnošljivije i manja katastrofa od raka.
wooddiebone Stiglo prošli tjedan, al tek danas ću se stić malo poigrat. Planiram se vratit u crtanje, za početak u slobodno vrijeme, kasnije dovest do neke razine fuš concept artista ili više.