Ja na kraju ipak uzeo LG C1, bio je to izazov namontirati na zid imajući u vidu ultra tanak format ekrana i strah da ako malo jače pritisnem TV, da će to odmah puknuti.

Slika je doduše apsolutno jebena tako da jedva čekam pogledati nešto jače produkcije.

Deadwalker bio je to izazov namontirati na zid imajući u vidu ultra tanak format ekrana i strah da ako malo jače pritisnem TV, da će to odmah puknuti.

Tako je i meni bilo. Preznojio sam se 10 puta dok ga nisam stavio na zid.

Brijac i onda ga stavim na zid i skužim da nisam ustekao prvo napajanje i antenu, a prostora od nosača jedva za ruku novorođenčeta. Fun times 😅

Deadwalker

Ja sam ga nekako jedva stavio na nosač na zid pa skužio da mi je ipak pre nisko. Onda skidaj, podešavaj nosač i ponovno 😆

A malo san tuka prekovremene i mora san se pocastiti

To je deterrent za ženu i djecu, da ga ne gnjave dok se igra da tata ne poludi.

Dobio sam danas 90 cm kabla u dupe.Preporučio bih svim prijateljima a posebno neprijateljima.

Pregledom je utvrđeno da je sve ok,što je najvažnije.

ThaUrban

Edc nozi trenutno vise volim skupljati nego igre

buz

A po igrama sto ima za igrati more ko oce skakati nece se nista propustiti

Kikiller Dobio sam danas 90 cm kabla u dupe.Preporučio bih svim prijateljima a posebno neprijateljima.

Pregledom je utvrđeno da je sve ok,što je najvažnije.

Ne stvarno, jel podnošljivo, ok, katastrofa?

Al najbitnije je da je sve v redu…..

Neugodno, ali ne previše bolno

Torla

Čak i nije do prvog zavoja crijeva,tu je sjebano,mora kabel proć dalje,pa dođeš do drugog zavoja,isto sjebano.

Sveukupno sam 10 min bio na stolu.Ide to.

Najbitnije pitanje, jeste se obrijali?

Kikiller Dobio sam danas 90 cm kabla u dupe

Spreman si za Milano znači, bit ćeš maneken

Stiglo prošli tjedan, al tek danas ću se stić malo poigrat.

Planiram se vratit u crtanje, za početak u slobodno vrijeme, kasnije dovest do neke razine fuš concept artista ili više.

Torla

Ne stvarno, jel podnošljivo, ok, katastrofa?

Mislim da je sve podnošljivije i manja katastrofa od raka.

@Torla

Stari mi je imao tumor debelog crijeva a to sranje je vrlo nasljedno,41.g. sam pregazio a nekad se ne živi baš sportski.

Meni je osobno najgore to što piješ laksativ dva dana a nakon pregleda si strašno napuhan pa moraš prdit.Stvarno sam bio heroj pa sam prdnio par puta dok sam imao proljev.

Treba otić na to poslije 40. svakak.Tak da možeš nastavit po starom kasnije 😃