- Uređivano
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Zelda
Nema Carnagea, ima Spajdek, Hulk, Deadpool..
Skrolaj malo dolje kad klikneš na link
Tzereen Hawaii pizza je nešto najbolje kaj postoji.
prijatelju, mislim da si se ti zabunio
kad su ti rekli za to mislili su na havajsku picu, ne pizzu :-)
fensisuperstar picu
kaj je to?
Tzereen privilegija koju smo popušili kad smo ostali single.
fensisuperstar meni su rekli da ću tek sad bit neck deep
- Uređivano
kad sam vidio da je zadnji komentator u temi tzereen, pomislio sam da je napokon kupio tv.
lazna uzbuna
Kako je svima stalo do mene...
sto je najsmjesnije lik mi je bez pitanja stavio bf2042, pa sam ga pitao sta se ne moze nista drugo uzeti na sto mi je rekao da mogu jos vanguard uzeti ili far cry 6. far cry 6 je definitivno bio manje zlo od battlefielda pogotovo sto je 15€ manje kostao.
ako mislis na to da sam morao uzeti igru uz konzolu, dodatnu garanciju i dodatni kontroler jer mi inace ne bi prodali konzolu lopovi, onda da.
muka mi je malo jer ne volim placati nista po preporucenoj cijeni a kamoli preko nje ali tako je tesko doci do plejke ovdje, to je nenormalno.
Karte za hrvatsku djelomicni godisnji od 10tak dana
master_x da je hrvatska, pa ajde . gamestop, stuttgart. sve sam vise uvjeren da sony preferira davati konzole prodavacima koji nam uvaljuju ovakve bundleove jer samo si tako mogu objasniti da je gamestop jedino mjesto gdje se tu i tamo moze ubosti konzola. amazon je zadnji bio koji prodaje gole konzole mada kod njih jako jako dugo nisam vidio da su dobivali ps5, nesto sitno series x ali i to u zadnje vrijeme jako malo. mediamarkt je imao prije tjedan dana nesto na stanju mada su konzole bile rasprodane nakon minute. prodavali su ih u bundleu s kontrolerom ili vanguardom.
I nemaš nijednu PS5 igru?
wooddiebone kako mislis? zbog svih cross gen igara koje imam?
Ma da, kaj nije bio Ratchet ili Demon Souls?
Ili bar Spider-man, to isto ima Performace RT ko Ratchet.