Što ste zadnje kupili ili dobili?
Icek S tim da takav popust nikad neće biti za aktualne modele.
Ja najčešće uzmem Air Max 90 jer je kod nas najveći izbor upravo njih, a problem mi je naći broj i spektar boja koji mi odgovara a 90 su najšareniji što mi paše.
Torla Ima sredstava za otapanje smole, čak i u Sparu, Pevecu i slično. Ako je baš starija i tvrdokorna, onda se može s glinom skinuti. Ima tih setova u specijaliziranim dućanima, to su glina i sredstvo neko koje je jako sklisko. Doduše može se kupiti samo komadić gline, a sredstvo može biti voda + blagi deterdžent. Natopiš glinu i površinu s tim sredstvom da fino klizi (kako se lak ne bi matirao) i trljaš. Skidaju se takva sranja s laka vrlo brzo.
Ja imam onaj sa 3 nastavka, al odlična je stvar, nema više povratka na britvice
lars82
Najbolja kupovina ikada.
Ja imam kožu koja nakon brijanja klasičnim britvicama izgleda kao da mi je netko pljusnuo kiselinu u facu. OneBlade je promijenio stvar i s njim je skoro pa gušt obrijat se. Jedina mu je mana što su nastavci koje kasnije kupuješ nemjerljivo lošiji nego oni koji dolaze uz aparat. Pod nastavke mislim na britvice. Troše se k'o blesave. Brijem se jednom tjedno i pozelene već nakon mjesec i pol.
Ja sam isto razmisljao o one bladeu, jel to klasicna britvica ili papa dlaku do kože?
Napokon ga nabavio bila mi je zelja vec neko vrijeme.
jebate. INKAL!! nemoš virovat. ja već neko vrime sebi želim darovat ovo fibra izdanje i inače je uvik jebenih 300 kuna (i baš SAD je neki mini popust!); uvik sam bia ka ono "puno je", zapravo nikad nije bilo "puno", nego mi se bilo lakše tješit time nego s onim realnim "nemam mista ni za olovku u stanu :/"
čak sam i jebene knjige počea čitat na mobitelu. teški sumrak.
uglavnom. guštaj!!
k
Jebat ga bilo je vreme i da ga uzmem.
Sad polako Before i Final Incal, pa Metabarons i ostala dela Jodorowskog.
Ali polako.
I mene je ovo englesko izdanje izaslo tako negde oko 30 evri.
Orginal žuti džon si trebao uzet.