Što ste zadnje kupili ili dobili?
- Uređivano
Jebemu sve, i ja bi si uzeo neki e-reader
- Uređivano
Predivan cover, al da.
Ima do papira. Itekako ima do papira.
- Uređivano
pročita sam prvu knjigu početkom godine. "dune" je toranj znanstvene fantastike, boktemaza. u osnovi se radi o drugoj strani novčića "gospodara prstenova". bolest. mislim da ne postoji ni "star wars" ni "game of thrones" ni ništa tome slično bez herberta. velika faca.
fascinantni likovi, očaravajuća atmosfera . . . a sami prozni stil je toliko ukusan da ga moš ist na žlicu. bolesno dobra jedna knjiga.
post scriptum:
re: papir vs digitala
u zadnje vrime čitam knjige isključivo na iphoneu (LMAO) i ne znam kad sam više čita (a vjerujte mi, JA ČITAM). jebeš papir!!
i ono . . . ZAMISLI imat mista za slagat knjige u stanu . . . LOL
btw. apple books app je prelip. siva tema, ne baš tako mali original font . . . praznik za oči.
Vjerujem da su i e-readeri dobri, ali nije isto iskustvo. Jedno je kad imaš knjigu u ruci i kad osjetiš hrapavi papir i miris svega a drugo je kad nosiš tablet sa sobom. Oboje služe istoj svrsi a daju dosta različito iskustvo. Vidiš, sada dok pišem ovo čak i shvaćam ljude koji preferiraju fizičke igre nad digitalnima iako sam ja ironično digitalac što se samih igara tiče.
Ma volim ja papirnate knjige, ali Kindle je baš nešto drugo.
Ne bi rekao da je bolje, ali na istoj razini je definitivno.
Na mobitelu ili tabletu recimo ne bi nikad mogao čitat.
Koristim čitanje baš da se maknem od ekrana.
- Uređivano
foggy posto ovdje svaki dan pada kisa, vec sam ih nosio i vise nego udobne su. E sad zasto je tako, ne znam.
Zero Prvo uzeo 42 Zamijenio za 41
Djeciji brojevi
wooddiebone Prije dva tjedna sam starke navukel i cjelu večer sam jaukao od bolova.
Starke isto nosim i osim prva dva tri nosenja, nikakvih problema.
Ma super su starke prema tim nekima, al kad se navikneš na normalne tenisice, teško pada.
Čak i Vans skate modeli su miljama ispred po udobnosti, a ovi novi Ultrarange su se plakat od sreće.
Starke su mi bile omiljene tenisice s 12 godina.
Zato igras fortnajt, videoigru za predskolsku djecu.
Ne znam kako je to za driftanje postao tako eksponiran problem, ako znamo da se radi o tvorničkoj greški koja se u određenoj mjeri povlači najmanje od prošle generacije i nije ograničena samo na PS. Ako problem ne riješe na osnovnoj razini, skoro svi će imati prostor za reklamiranje kontrolera već nakon nekih 500h.
Ni ja svog brata ne volim, al ne baš toliko.